Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Velvet Bus 2009 : On the road again...

Για το Velvet Bus (I) τα έχουμε πει πολλές φορές. Τόσο για την μουσική του διάσταση όσο και για το ομότιτλο (και πανέμορφο) φιλμάκι της Γκρατσιέλλας Κανέλλου!!! Όσοι λοιπόν δεν είχατε πέρυσι την ευκαιρία να δείτε από κοντά κάποια από τις "παραστάσεις" του μουσικού λεοφωρείου ή δεν έτυχε να περάσει από τα μέρη σας μην σκάτε. 'Εχετε την ευκαιρία να το κάνετε φέτος!! Σήμερα το βράδυ (21:30) λοιπόν ξεκινάνε τα δρομολόγια του Velvet Bus 2009 με πρώτη στάση στο Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44) στην Αθήνα!! Στο Κ44 θα εμφανιστεί όλη η "σταθερη" σύνθεση του VelvetBUs: THE CALLAS feat. The Callasettes, LE PAGE, EXPOSED BY OBSERVERS και BERLIN BRIDES. Προσθέσετε στους λόγους υπερ του να πάτε και το γεγονός ότι θα γίνει επίσης η πρώτη και επίσιμη παρουσίαση του νέου Lp των The Callas και φύγαμε!!!

Η απάντηση στο ερώτημα γιατί ξανά στο δρόμο και VELVET BUS 2009, από το ίδιο το VELVET!!!
"... Κι αν το κίνητρο για την πρώτη φορά ήταν η προσωπική μας τρέλα και η διάθεση να ζήσουμε κάτι από τα μυθικά tours και τα ηρωικά nightliners της pop κουλτούρας, το κίνητρο για τη δεύτερη φορά (και για όσες θ’ ακολουθήσουν) είναι η επιθυμία των άλλων, η ανάγκη να ξαναγίνει, γιατί ένα σωρό πόλεις επικοινώνησαν μαζί μας και μας ζήτησαν «να περάσουμε κι από κει». Είναι τα γκρουπ που θέλουν διακαώς να συμμετέχουν, είναι η φανερή ανάγκη να ξαναγίνει η φάση, όχι μόνο γιατί είναι ωραία κι έχει την πλάκα του να συμμετέχεις, αλλά γιατί φαίνεται να τροφοδοτεί μια ανάγκη: τη διαρκή κινητικότητα της ελληνικής σκηνής, την επιθυμία των επαρχιακών πόλεων (μετά από πολλά χρόνια) να δουν και ν’ ακούσουν από κοντά τα νέα συγκροτήματα, ακόμη κι αυτά που δεν έχουν δισκογραφία, αφού από το internet μπορούν να έρθουν σε επαφή με κάθε συγκρότημα..."

Μετά το σημερινό εναρκτήριο Live το λεωφορείο του VELVET (ξανα) αρχίζει το ταξίδι την Πέμπτη 30 Απριλίου όταν και θα κάνει την πρώτη του στάση για φέτος στη Λειβαδιά στο PIU (Πλατεία Εθν. Αντιστάσεως) την ίδια ώρα -21:30!! Και μετά άντε πάλι: κουβάλημα, ταλαιπωρία, σύντομο ύπνο, στήσιμο, ξεστήσιμο και φύγαμε για την επόμενη στάση!! Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι στάσεις του VelvetBus 2009


Πέμπτη 30 Απριλίου Λειβαδιά - PIU

Παρασκευή 1 Μαΐου Βόλος - ΜΕΘΕΞΙΣ
Σάββατο 2 Μαΐου Λάρισα - STAGE
Κυριακή 3 Μαΐου Θεσσαλονίκη - NEW YORK
Δευτέρα 4 Μαΐου Σέρρες - OTRO BAR
Τρίτη 5 Μαΐου Καβάλα - Η ΑΛΙΚΗ ΕΧΕΙ ΛΑΘΟΣ ΑΓΟΡΙ
Τετάρτη 6 Μαΐου Ιωάννινα - ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΠΟΡΤΡΕΤΟ
Πέμπτη 7 Μαΐου Πάτρα - MORE STEPS
Παρασκευή 8 Μαΐου Λαγκάδια Αρκαδίας - ΠΛΑΤΑΝΟΣ
Κυριακή 10 Μαΐου Ηράκλειο Κρήτης - LA BRASSERIE
Δευτέρα 11 Μαΐου Ηράκλειο Κρήτης - LA BRASSERIE


Όλα τα Live αρζίζουν στις 21:30 και μπορεί "...Οι Berlin Brides, οι Exposed by Observers, οι Le Page και οι Callas είναι τα σταθερά σχήματα αλλά... δρόμος είναι και θα υπάρχουν εκπλήξεις, jam-αρίσματα, προσθαφαιρέσεις, τοπικά συγκροτήματα και guest stars....". Καλή διασκέδαση λοιπόν και καλά μουσικά ταξίδια στο VELVETBUS2009. Θα τα πούμε σε κάποια από τις στάσεις του.!!!

2 σχόλια:

akrat είπε...

γέρασα...
εγώ τώρα δεν κατάλαβα ΑΛΗΘΕΙΑ
ξεκινάμαι από ομόνοια σε ένα πούλμαν και μας πάει στις πόλεις αυτές και στα συγκεκριμένα μπαρ?
μετά κατά τις 5 το πρωί μας φέρνει πίσω???
μα τον χριστό θα σκάσω

Giousurum είπε...

@aktat
to poulman tha metaferei mono ta groups...osoi epithimoume na tous akousoume to mono ppou prepei na kanoume einai na pame se ena apo ta live tous.. to programma vrisketai sto post...
Opote min skaseis...se xreiazomaste..oxi tora pou epestrepses sta blogs...:)
kalo apogeuma...