Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Κατεβάστε δωρεάν Νο37: Ghost Note Project - Sensomatic (Record Label: Alltogethernow)

Δωρεάν download mp3 (πατήστε εδώ) και κατεβάστε το εξώφυλλο πατώντας εδώ!
΄Και ακούστε στο τέλος της ανάρτησης

Οι  GHOST   NOTE  PROJECT δημιουργούνται στα τέλη του 2009 , όταν οι Ασκληπιός Ζαμπέτας (κιθάρα) ,  Χρήστος Τσαπράζης (μπάσο) και Γιώργος Τόλιος (τύμπανα) σχηματίζουν τον πυρήνα του συγκροτήματος , ξεκινώντας πρόβες πάνω σε ινστρουμένταλ μουσικές φόρμες .  

Τα δύο μέλη των ΤΡΥΠΩΝ (Ζαμπέτας – Τόλιος ) και των ΞΥΛΙΝΩΝ  ΣΠΑΘΙΩΝ (Τσαπράζης) , σύντομα σχηματοποιούν τις ιδέες τους  σ’ ένα ύφος που εκφράζεται μέσα από το ροκ , το φάνκ , την ψυχεδέλεια , ενώ κάποιες φορές ακροβατούν ανάμεσα στη τζαζ και το έθνικ παραδοσιακό στοιχείο . Καθώς οριμάζουν οι μουσικές τους ιδέες , έρχονται οι πρώτες ηχογραφήσεις στα ROUGH STUDIOS στη Θεσσαλονίκη , ενώ τώρα πια τους τρείς αρχικούς μουσικούς πλαισιώνουν στο στούντιο πολλοί φίλοι και συνάδελφοι μουσικοί , αφήνοντας ο καθένας το δικό του μουσικό χνάρι στη συνολική δουλειά .  

Έτσι βλέπουμε να συμμετέχουν οι Ευγενία Πατίκα (πιάνο και keyboards) ,  Μιχάλης Βρέττας (βιολί), Χρύσανθος Χριστοδούλου (synths και electronics) , Στέφανος Λαζαρινός (σαξόφωνο) , Γιώργος Αβραμίδης (τρομπέτα) , Γιάννης Μαρίνος (τρομπόνι) , Γεωργία Νταγάκη (κρητική λύρα) , Ηλίας Άϊφαντής (Keyboards) και Ζαμπέτα Ιζαμπέλα (τραγούδι , φωνητικά) .  Καθώς οι ηχογραφήσεις συνεχίζονται , το σχήμα παίρνει την τελική του μορφή καθώς σε αυτό πια συμμετέχουν πέραν των ηχογραφήσεων και ως σταθερά μέλη και οι Κώστας Παπαχρήστου (τρομπέτα , πιάνο) , μέλος των SKARIBAS και ο Χρήστος(Skaiv) Τρυψιάνης (synths ,electronics) .  

Η ηχοληψία και η παραγωγή έγινε από τον Χρήστο Μέγα και τον Ασκληπιό Ζαμπέτα και το mastering  από τον Τίτο Καργιωτάκη.Δεν υπάρχουν σχόλια: