Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Vinyl is Back στο «Μουσείο Αυτοκινήτου» 8, 9, 10 Απριλίου 2016


α βινύλια παίρνουν θέση δίπλα στα κλασσικά μοντέλα αυτοκινήτου και πατούν γκάζι στις 33 και 45 στροφές!  

Το Vinyl is Back, η κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο, απλώνεται στην πόλη και υπόσχεται πολλές συγκινήσεις και εκπλήξεις στο νέο χώρο διεξαγωγής του, στο «Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου» (Hellenic Motor Museum) το τριήμερο: Παρασκευή 8, Σάββατο 9 και Κυριακή 10 Απριλίου 2016, με θέα την Αθήνα από τον 4ο όροφο!

Η αναγέννηση του βινυλίου είναι πια γεγονός! Οι δίσκοι βινυλίου είναι πάλι της μόδας και οι νέοι μπαίνουν σε λίστα αναμονής για να τους αγοράσουν γιατί έχουν καλύτερο ήχο και αισθητική. Το Vinyl is Back συνέβαλε τα μέγιστα στην επιστροφή αυτή του βινυλίου στην Ελλάδα.

Το Vinyl is Back, από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του, έθεσε ως στόχο να μην παραμείνει απλώς ένα από τα (πολλά) παζάρια δίσκων που διεξάγονται κατά καιρούς, αλλά να εξελιχθεί σε ένα Vinyl Festival, μια πραγματική γιορτή για την μουσική και το βινύλιο.  

Παράλληλα, επέλεξε να αντιμετωπίσει το βινύλιο, όχι ως ένα vintage, «ρετρό» προϊόν για μερικούς παθιασμένους συλλέκτες, αλλά να το συστήσει ως ένα ιδιαίτερο format ακρόασης μουσικής, σε όλες τις ηλικίες- ΚΑΙ στη νέα γενιά. Άλλωστε μόνο έτσι, θα μπορούσε να δικαιολογήσει τον τίτλο του (Vinyl is Back), συμβάλλοντας στην ολική επαναφορά του βινυλίου.

Σήμερα, μετά από έξι απόλυτα επιτυχημένες διοργανώσεις (5 στην Τεχνόπολη και 1 στο Cine Κεραμεικός), το Vinyl is Back μπορεί να αισθάνεται ικανοποιημένο και περήφανο γιατί – με μια σειρά από στρατηγικές αποφάσεις και επιλογές – έχει ανταποκριθεί στους στόχους του, δημιουργώντας την κορυφαία εκδήλωση για το βινύλιο πανελλαδικά, συγκεντρώνοντας συστηματικά όλους τους λάτρεις του, αλλά και δημιουργώντας νέο κοινό!

Το Vinyl is Back κρατά ζωντανό το βινύλιο και το σερβίρει ζεστό στο πικ-απ μας! Ένα πραγματικό show με μεγάλο πρωταγωνιστή το βινύλιο που αντέχει στο χρόνο, αναπτύσσεται παράλληλα με τη διαχρονικότητα του βινυλίου.

Αφιέρωμα 90ς
Νοσταλγείτε την τελευταία εποχή πριν μπουν τα κινητά και το internet στη ζωή μας, αλλά και τα εφηβικά σας rave πάρτυ; Το Vinyl is Back σας τα θυμίζει καθώς τα θρυλικά πια 90ς θα είναι η κεντρική θεματική ενότητα, διανθισμένη με εικόνα και ήχο στις διάφορες Παράλληλες Εκδηλώσεις και ό,τι προκύψει μέσα από τις πρωτοβουλίες και προτάσεις των ανήσυχων βινυλιομανών!
Αφιέρωμα στον David Bowie
O «Λευκός Δούκας» ζωντανεύει μέσω των ήχων αλλά και της εικόνας σε ένα μοναδικό αφιέρωμα με σπάνιο υλικό που θα παρουσιάσουν οι φανατικοί θαυμαστές του τελευταίου μεγάλου σταρ που άλλαξε τον μουσικό χάρτη με τις επινοήσεις του. 

Info :  
Χώρος : Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου : Γ΄ Σεπτεμβρίου 74-78 & Ιουλιανού 33-35 (4ος όροφος), Πλησίον σταθμού ΗΣΑΠ – Στάση «Βικτώρια» & Μετρό «Ομόνοια»  
Είσοδος : 3 ευρώ (με το εκπτωτικό εισιτήριό σας έχετε δωρεάν πρόσβαση και στο Μουσείο Αυτ/των, 5ος όροφος).  
Διάθεση εισιτηρίων : Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτων (την ίδια μέρα ή από πριν).


Δεν υπάρχουν σχόλια: