Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Σκέψεις επι ενός υποθετικού διλήμματος (Which Side Are You On?)

(Δεν λέμε να γίνουμε κυβερνητικοί αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.)

Καταρχήν να πούμε ότι πάντα υπάρχουν και άλλες λύσεις εκτός των ενσωματωμένων σε δίλημματικές ερωτήσεις (οι οποίες και σε πολλές περιπτώσεις είναι ερωτήσεις παγίδα και όχι τρόποι επίλυσης προβλημάτων). Και πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την ανάρτηση και το giousurum τουλάχιστον διαβάστε την μέχρι το τέλος..


Στην περίπτωση του υποθετικού διλλήματος το οποιό και αναμασάνε κανάλια, παπαγάλοι, εφημερίδες, πηγές, κύκλοι κλπ κλπ έχουμε τα εξής δεδομένα..

Από την μια: Αδωνις, Πρετεντέρης, Τρέμη, Αννα Μισελ, Σαμαράς, Βενιζέλος, Ποτάμι, Spiegel, Bild, MEGA, ANT1, SKAI, Βούλτεψη, Ευαγγελάτος, Θεμος, Στουρνάρας, Χαρδούβελης, Βορίδης, Μητσοταικεϊκο κλπ κλπ που θέλουν συμφωνία εδώ και τώρα (και πραφωνός με τους όρους "χαρδουβελλη") και πολεμούν κάθε αντίθετη άποψη, που κατηγορούν τον ΣΥΡΙζα ακόμη και για τις ροές μεταναστών από την Σύρια που αυξάνονται κλπ κλπ (προσθέσετε ότι θέλετε)  

και

από την άλλη μια κυβέρνηση που δείχνει ή είναι: ακόμη άπειρη, ζαλισμένη από τα φώτα της εξουσίας και τον πόλεμο (εντός ή εκτός εισαγωγικών), σε δίλημμα όσο αφορά στο τι θα κάνει σε περίπτωση μη συμφωνίας, στριμωγμένη από χρόνο,συμφέροντα, εμμονές και θεσμούς, (σκόπιμα??) απομονωμένη από τους Ευρωπαίους "εταίρους" μας, έτοιμη να κάνει (τις ελάχιστες ελπίζουμε) αλλαγές στις απόψεις και εξαγγελίες της, διγνωμική σε βασικά θέματα διακυβέρνησης κλπ κλπ (προσθέσετε ότι θέλετε)   

Για όλους όσοι έχουν το συγκεκριμένο δίλημμα πιστεύουμε ότι προς το παρόν η απάντηση δεν είναι δύσκολη. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λευκή επιταγή, πετσέτα κλπ κλπ....Εδώ θα είμαστε και θα κρίνουμε κάθε #@$@# ή σωστή κίνηση της Κυβέρνησης αντιδρώντας σε κάθε βήμα που θα μοιάζει πισωγύρισμα. 

Απλά θα πρέπει επιτέλους (οι κυβερνώντες) να αποδείξουν ότι εκτός απο διαπραγματεύσεις μπορούν να παράγουν και (κυβερνητικό) έργο.


Όταν κάτι δεν διορθώνεται δεν το συντηρείς. Το ρίχνεις και το ξαναδημιουργείς σε στέρεο υπόστρωμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: