Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Τελικά ποιοί μας κυβερνάνε? Μια "ενδιφέρουσα" συνέντευξη του πρώην προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Στέλιου Σταυρίδη

more@ http://www.thepressproject.gr/article/46138/Stauridis-Fuck-you-audio

Ο κ. Στέλιος Σταυρίδης απομακρύνθηκε κακήν κακώς από την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ μετά τον σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του γεγονότος ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την πώληση του 33% του ΟΠΑΠ, επέστρεψε στις διακοπές του με το ιδιωτικό αεροσκάφος του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη που συμμετέχει στο σχήμα της αγοράστριας κοινοπραξίας.

Τώρα λίγες ημέρες μετά έρχεται επίσης στην δημοσιότητα μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που είχε παραχωρήσει  στη νορβηγική εφημερίδα Bergens Tidende (ενώ ήταν ακόμη πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ) με αφορμή το αφιέρωμα της εφημερίδας στις 4 Αυγούστου με τίτλο: «Πωλείται ηλιόλουστη χώρα με 11 εκατομμύρια πολίτες».

Σε αυτή την συνέντευξη όταν η δημοσιογράφος των ρωτά για τις αντιδράσεις των κατοίκων του Ελληνικού για την ιδιωτικοποίηση του παλιού αεροδρομίου, το οποίο θέλουν να γίνει μητροπολιτικό πάρκο, ο Στέλιος Σταυρίδης δηλώνει μεταξύ άλλων "".. Κάνουν απλώς κήρυγμα. Λένε μόνο όχι, όχι, όχι! Άντε γ@@@@@@! (fuck you)..."

Ενώ σε άλλο σημείο χαρακτηρίζει τις ιδιωτικοποιήσεις «..ευλογία του Θεού! Επειδή φέρνουν επενδύσεις, δημιουργούν θέσεις εργασίας, δημιουργούν πλούτο...».

Τέλος δηλώνει "..μακάρι να ζούσα στην Νορβηγία. Ή μακάρι να είχα γύρω μου Νορβηγούς και να ζω στην Ελλάδα», και όταν η δημοσιογράφος του απαντά "Μα, έχουμε μεγάλο δημόσιο τομέα στη Νορβηγία" ο πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ συμπληρώνει: «Ναι, αλλά δεν έχετε αρκετό ήλιο...». 

Και για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και ατάκες περί επιλεγμένες στιγμές της συνέντευξη απολαύστε τον κ. Σταυρίδη σε όλο του το μεγαλείο.




2 σχόλια:

akrat είπε...

αχαχαχ....

ξέρεις γιατί δεν θα την διαβάσω φίλε μου ????


γιατί ακούω χρόνια τα κατά καιρούς αφεντικά μου να παρλάρουν έτσι...

Giousurum είπε...

@akrat

χμμμμ.....
Μάλλον έχεις δίκιο.....