Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2008

"Δελτίο Τύπου" της UNDERGROUND TAPES...

Το γιουσουρούμ αγαπά την Ελληνική ανεξάρτητη μουσικη σκηνή. Το γιουσουρούμ υποστηρίζει κάθε προσπάθεια που έχει ως γνώμονα και σκοπό την παρουσίαση και την ανάδειξη νέων (και όχι μόνο) σχημάτων της εν' λόγο σκηνής, Ελληνόφωνης ή Αγγλόφωνης δεν έχει σημασία καθώς και την ελεύθερη διακίνηση μουσικής. Σε μιά τέτοια προσπάθεια αναφέρεται το κείμενο ( κάτι σαν Δελτίο Τύπου) που μας ήρθε και μιλά για την δραστηριότητα της UNDERGROUND TAPES από την Πάτρα. Πρίν παραθέσουμε το δελτίο να πούμε μόνο ότι το γιουσουρούμ δεν έχει καμία σχέση με την εν λόγο προσπάθεια και ότι οι απόψεις του κειμένου αντανακλούν τις απόψεις της UNDERGROUND TAPES και μόνο. Τέλος να (ξανα) πούμε ότι υποστηρίζουμε τέτοιου είδους προσπάθειες και ότι εν λόγο δραστηριότητα είναι άξια αναφοράς και φυσικά συγχρητηρίων...Αυτά. Ακολουθει το δελτίο τύπου των παιδιών...
H UNDERGROUND TAPES συνεχίζει την επίθεση που έχει εξαπολύσει κυκλοφορώντας μια ακόμα συλλογή της με τίτλο αποκαλύψεις. Μια συλλογή που έρχεται να αποδείξει σε όλους τους απ' έξω πως η στενομυαλιά και ο παρωπιδισμος τους όταν στο τραπέζι πέφτει ο ορός ροκ στην Ελλάδα πλέον καθιστά τέτοια άτομα γραφικά. Mια συλλογή που μεταφέρει πιστά το κλίμα που επικρατεί στην ελληνική ροκ σκήνη και προσφέρει μουσική από μουσικούς με φλόγα στην ψυχή και πάθος στις εκτελέσεις. Στην συλλογή αποκαλύψεις συμμετέχουν οι :

asfix ( γαλάζια Αμερική )
μόνο γυμνό ( τόσα τραγούδια πετάμενα )
αστικές ιστορίες ( χάνομαι )
ψευδοπροφήτες ( είναι στιγμές )
αντίδραση ( φωτιά )
ένοχες σκέψεις ( είσαι μακριά )
γυμνά καλώδια ( θέλω )
περιστρεφόμενος νορμαν ( πόλη )
σχήμα ( άγγελος της γης )
entelia ( αποκοιμήσου )

Η συλλογή κυκλοφορεί με έγχρωμο εξώφυλλο και μπορείτε να την προμηθευτείτε δωρεάν μόνο από την underground tapes. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση :

1 σχόλιο:

UNDERGROUND TAPES είπε...

ολα καλα παιδια με την αναφορα της συλλογης.
ευχαριστουμε για ολα.
με εκτιμηση
underground tapes