Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Όλες οι κυκλοφορίες του giusurum - κατεβάστε, ακούστε, δείτε!!!!

To giusurum δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2008 χωρίς συγκεκριμένο λόγο και σκοπό. Από τότε έχουνε περάσει έξι χρόνια και είμαστε ακόμη εδώ. Αυτά τα χρόνια (που τελικά περνάνε πολυ γρήγορα) καταφέραμε να κυκλοφορήσουμε δυο μουσικές συλλογές και ένα μουσικό DVD. Δεν ξέρουμε το τι μας επιφυλάσει το μέλλον και για πόσο καιρό θα είναι ενεργό το giusurum. Αυτό που ξέρουμε σίγουρα είναι ότι στον χρόνο αυτό θα συνεχίσουμε να ακούμε να διαβαζουμε, να βλέπουμε και να προτέινουμε ωραίες μουσικές, ταινίες και βιβλία που μας αρέσουν.


The Indie Side of Music Vol I. Η πρώτη μας κυκλοφορία. Ήταν Μάρτιος του 2009 όταν βγήκε στον αέρα του διαδικτύου και έκτοτε συνεχίζει να ακούγεται δυνατά, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι υπάρχει κόσμος που κατεβάζει ακόμη και τώρα την συλλογή. Μια  συλλογή με ονόματα της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής και με ένα καταπληκτικό artwork (cover και booklet) από την LickMyKazoo. 

Οι  Fall in parts, The Callas, Jane Doe , My Wet Calvin, Matinee, Glorybox, B-sides, Deadbeat Escapement, Chromatic Sequence, Vello Leaf,  Nikos Fokas, Strange Zero  και  Carte postale έκαναν τότε το πρώτο βήμα και μοιράστηκαν μαζι μας και μαζι σας την μουσική τους.


live sessions @ giusurum. Σεπτέμβριος του 2012 και το δεύτερο χτύπημά μας ήταν έτοιμο και διαθέσιμο για δωρεάν κατέβασμα. Πρόκειται σίγουρα για το πιο δύσκολο εγχείρημά μας εως τώρα. Μιλάμε για ένα μουσικό DVD με βίντεο από 11 ξεχωριστές μπάντες του χώρου της Ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής, Βίντεο που συνήθως δεν βρίσκουν χώρο και χρόνο μετάδοσης από τα "κλασικά" (ο θεός να τα κάνει) ΜΜΕ. Εκτός των video στο DVD περιέχονται φωτογραφίες των συγκροτημάτων και το ιστορικό τους. Το όμορφο artwork έκανε ξανα η LickMyKazoo ενώ το authoring του DVD oi Strange Zero.

Οι b-sides, The Callas, Common Sense, Exposed By Observers, Fadeout, Gloire Carton, Infidelity, Κτίρια τη Νύχτα, Nalyssa Green, StrangeZero και Vello Leaf μας εμπιστεύτηκαν το υλικό τους και εσείς το τιμήσατε.


Και κάπως έτσι φτάσαμε και στον Ιούνιο του 2014. Πρίν από λίγες ημέρες ανάβηκε στο giusurum η δεύτερη συλλογή μας με τίτλο The Indie Side of Music Vol II.Mια συλλογή με την συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και μεμονωμένων καλλιτεχνών της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Ελπίζουμε ότι και το Vol2 θα βρει την ανταπόκριση που έτυχε το Vol1 αλλά κυρίως να σας αρέσει εξίσου. 

Το καταπληκτικό artwork (cover και booklet) ετοίμασε για κόμη μια φορά η LickMyKazoo, ενώ αυτή την φορά μας εμπιστεύτηκαν την μουσική τους οι: The You and What Army Faction (με μια εκτέλεση του I used a blade to carve me a new smile ειδικά δουλεμενη για την συλλογή μας), Katrin the Thrill, The Mongrelettes, Frankie, Jake Leg, Μιχάλης Τσαντίλας, Carte Postale, Those hidden places, Sugar Factory , Playground Theory, Lower Cut , κτίρια τη νύχτα, LOGOUT, Alexandros και  Kristof. Η συλλογή δείχνει να συνεχίζει την πορεία από εκεί που την άφησαν η Indie Side of Music Vol I και το live sessions @ giusurum.
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΆ
ENAΛΛΑΚΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΔΩ

Ενώ μπορείτε να μπείτε και στην σελίδα μας στο bamdcamp να την ακούσετε και να την κατεβάσετε

https://giusurumblog.bandcamp.com/releases

 

2 σχόλια:

akrat είπε...

καλή βδομάδα φίλε έστω και αν δεν ακούω λόγω πένθους...

Giousurum είπε...

@akret
καλό απόγευμα και τα συλληπητήρια μας.