Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Nέα κυκλοφορία: Socos and The Live Project Band «Αντάρτικο Πόλεων»

Μόλις κυκλοφόρησε σε βινύλιο από την B Other Side Records το άλμπουμ  «Αντάρτικο Πόλεων» των Socos & The Live Project Band.
 
Το 4ο άλμπουμ των Socos & The Live Project Band  που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμο μόνο σε μορφή free download απευθείας από το site του συγκροτήματος www.theliveprojectband.com κυκλοφορεί σε συλλεκτική έκδοση διπλού βινυλίου με gatefold εξώφυλλο. Τα 150 πρώτα αντίτυπα είναι χρωματιστά. Η κυκλοφορία της έκδοσης βινυλίου συμπίπτει με τη συμπλήρωση ενός κύκλου που βρίσκει το συγκρότημα σε επ’αόριστον αναστολή δραστηριοτήτων (hiatus).

To Aντάρτικο Πόλεων ηχογραφήθηκε τον χειμώνα και την άνοιξη του 2011 και οι μίξεις ολοκληρώθηκαν το καλοκαίρι του 2011. Το φθινόπωρο της ίδιας χρονιάς εμφανίστηκε η ψηφιακή (free download) εκδοχή του. Οι ηχογραφήσεις έγιναν αποκλειστικά με φυσικά όργανα και χωρίς προσθήκες ψηφιακού βάθους. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την μεγάλη αμεσότητα στον ήχο του άλμπουμ. Επιδίωξη του συγκροτήματος ήταν τα κομμάτια να διατηρούν τον λυρισμό τους, όπου αυτός υπάρχει, και ταυτόχρονα την επιθετικότητα τους.
 
Στην τέταρτη πλευρά της έκδοσης βινυλίου υπάρχουν 4 remixes σε κομμάτια του άλμπουμ, τα οποία και δεν υπήρχαν στην free download έκδοση.
 
Πρόκειται για τα remixes στα:
- Η πόλη χορεύει  (remix Χρήστος Αλεξόπουλος)
- 22 (remix Γιώργος Πρινιωτάκης)
- Ερυθροphobia (remix Αλέξης Μπόλπασης)
- 22 (remix Socos)
 
Ένα άλμπουμ - μανιφέστο που με την αμεσότητα των στίχων του και την ευρηματικότητα της μουσικής του αποτελεί καθρέφτη της εποχής μας.
 
Τα μέλη των Socos & The Live Project Band σε αυτό το (πιθανόν) κύκνειο άσμα τους είναι:
Socos (κιθάρα ), Μαρίνος Τζιάρος (φωνητικά, μπλιμπλικοειδή και κρουστά), Δημήτρης Αντωνιάδης (τύμπανα), Κυριάκος Βοργιάς (μπάσο), Μπάμπης Αντωνάτος (κιθάρα) και Μαρία Λατσίνου (φωνή).
 
Στο «Party» συμμετέχει η Θέκλα Τσελεπή (φωνή)
 
Το άλμπουμ ηχογραφήθηκε στο Artracks studio: Ηχοληψία και μίξη Αλέξης Μπόλπασης. Mastering (επίσης στο Artracks): Γιώργος Πρινιωτάκης.
Παραγωγή: Socos, Μπόλπασης, Πρινιωτάκης
Το artwork επιμελήθηκε ο Κυριάκος Βοργιάς

2 σχόλια:

akrat είπε...

καλησπέρα

και καλή χρονιά

Giousurum είπε...

@akrat
καλη χρονιά και σε εσέ φίλε akrat!!!