Σάββατο 23 Απριλίου 2011

The Wall live in Athens (????)

Πριν μερικές ημέρες ο μάνατζερ του Roger Waters ανακοίνωσε ότι θα χρειαστεί να αλλάξει ο προγραμματισμός για τις συναυλίες του καλλιτέχνη στο Μιλάνο. Μέχρι εδώ όλα καλά και δεν έχουμε κάποιο ιδιαίτερο θέμα. Αυτό όμως όπως συνέχισε ο μάνατζερ οφείλεται στο γεγονός ότι πρόκειται να κινηματογραφηθεί το κονσέρτο στην Ελλάδα για τις ανάγκες του DVd που θα κυκλοφορήσει αργότερα από τα σόου του The Wall!!!! Με άλλα λόγια και αν τελικά γίνουν πράξη αυτά, η Αθήνα μαζί με το Λονδίνο έχουν επιλεγεί ώς τα μέρη στα οποία θα γίνουν τα γυρίσματα για το DVD του Τhe Wall. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η ημερομηνία κατά την οποία θα γίνει η παρουσίαση του The Wall ούτε και ο τόπος. Για την ημερομηνία και εφόσον γίνει επαναπρογραμματισμός των συναυλιών στο Μιλάνο υποθέτουμε ότι θα είναι αρχές Ιουλίου και όσο για τον τόπο είναι πιθανό να γίνει στο Terra Vibe όπου πριν μερικά χρόνια είχε εμφανιστεί ο Waters και είχε παρουσιάσει μεταξύ των άλλων ολόκληρο το Dark Side Of the Moon 30 χρόνια μετά την τελευταία του παρουσίαση (ελπίζουμε όχι με τα προβλήματα που είχανε προκύψει τότε). Και αν όλα αυτά τελικά συμβούν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε στο πλευρό του Waters και τον David Gilmour καθώς έχει ανακοινωθεί ότι ο Gilmour θα παίξει μαζί του στα 2-3 σόου τα οποία και θα κινηματογραφηθούν!!! Λέτε??? για να δούμε!!!!

8 σχόλια:

quartier libre είπε...

@
Καλή Πασχαλιά
σου εύχομαι !

φιλία :)

Giousurum είπε...

@quartier libre
Kαλή Πασχαλιά και σε εσένα:)
Ότι καλύτερο για την άνοιξη που έρχεται!!!
:):):):)

Kostas είπε...

Aν συμβεί κάτι τέτοιο , θα είναι ότι καλύτερο αυτής της κωλοχρονιάς . Ας ελπίσουμε όμως ότι το εισητήριο δεν θα μας πετάξει τα μάτια έξω .

Ανώνυμος είπε...

"ελπίζουμε όχι με τα προβλήματα που είχανε προκύψει τότε..."
τι εννοείτε; εγώ νομίζω ότι ήταν από τις ελάχιστες αξιοπρεπείς συναυλίες της συγκεκριμένης εταιρίας.

Χρόνια σας πολλά παιδάκια!

Giousurum είπε...

@Kostas
Μακάρι να γίνει αυτή η συναυλία. Ανεξάρτητα αν θα γυριστούν και σκηνές για το DVD., ειδικά αν έρθει και ο Gilmour θα είναι από τα καλύτερα Live στην χώρα μας.
Χρόνια πολλά!!!

@silentcrossing
Τα προβλήματα στο προηγούμενο live δεν είχαν να κάνουν με τον Waters αλλά περισσότερο με τον χώρο. Η ανυπαρξία parking, o λίγος χώρος για την σκηνή είχε αναγκάσει τον Waters να μην στήσει μεγάλο μέρος της σκηνής του (έλειπε ακόμη και το γουρούνι), καθώς και το γεγονός ότι ο χώρος δεν είναι για Live με περρισότερο από 10-15000 κόσμο.

Σε αυτά και κάποια άλλα μικρά αναφερόμαστε.

Πάντως εκείνο το Live ήταν από τα καλύτερα που έχουν γίνει ποτέ στην χώρα μας. Και αυτό δεν έχει να κάνει με ειδικά εφέ, πολύ κόσμο κλπ. Όποιος ήταν εκεί καταλαβαίνει το τι εννοούμε.

Giousurum είπε...

@όλους
τελικά το live ανακοινώθηκε. 8 και 9 Ιουλίου και μην λείψει κανείς!!!ΟΑΚΑ αθήνα!!!

Giousurum είπε...

@everyone
Ανακοινώθηκε και τριτο live του Waters.
12 Iουλίου.

Ανώνυμος είπε...

Έχω ένα επιπλέον εισιτήριο για την Παρασκευή 8/7 για εξέδρα (88€).
Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες, οπότε μπορείτε να κάτσετε οπουδήποτε με το εισιτήριο
Αν το θέλει κάποιος Pls email me στο: skank13328@yahoo.gr