Τρίτη, 5 Απριλίου 2011

Common Sense live @ Rodeo - Σάββατο 09 Απριλίου

“When paths will meet in one, lit by the same sun”

COMMON SENSE Live 9/4/2011
Σάββατο 9 Απριλίου 2011 / είσοδος: 10 ευρώ / έναρξη: 22:00.

Οι Common Sense ζωντανά στη σκηνή του Rodeo Live Club για μία μοναδική συναυλία. Από το διαχρονικό “Grotesque” του 1993 στο “Time stood still” του 2009, και έπεται συνέχεια... Τη σκηνή προθερμαίνουν οι Balzac Diva.

Common Sense: 1989 μέχρι και σήμερα, μ’ ένα «διάλειμμα» δέκα χρόνων… Πέντε άνθρωποι, όχι πάντα οι ίδιοι, ούτε πάντα ίδιοι, γράφουν τραγούδια για τις ζωές τους. Μια ιστορία κοινότυπη, μια ιστορία μοναδική. Χαρά και λύπη, ευτυχία και πόνος, όνειρο κι εφιάλτης. Μελωδίες και θόρυβος, γαλήνη και ένταση, λυρισμός και θυμός, σαν τη Θάλασσα, άλλοτε φιλόξενη κι άλλοτε φονική, σαν μια Πανσέληνο που χάνεται και γεμίζει, ξανά και ξανά. Common Sense: κοινή λογική. Μια έννοια που για κάποιους είναι ιδανικό, για άλλους εχθρός. Τη χρειαζόμαστε αλλά και τη μισούμε. Όμως όταν η ψυχή λαχταράει να εκφραστεί, η δική μας «κοινή λογική» δίνει ζωή στο συναίσθημα, δίνει ζωή σε μας τους ίδιους.

Χρήστος Ζούμπας (κιθάρες), Γιώργος Καρανικολάου (τύμπανα), Τατιάνα Σταυρουλάκη (φωνή), Νίκος Φωκάς (πλήκτρα), Αφροδίτη Ρήγα (μπάσο)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πήγα και τους είδα, πολύ καλό live...Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ το τραγούδι που ανοίγει το τρεϊλερ πριν να αρχίσουν τα λόγια...Το παίξαν στο live 2 φορές (και στο τέλος που τους ζητήσαμε να ξαναβγούν) και θα ήθελα να το ξανακούσω...

Giousurum είπε...

Καλησπέρα και καλωσόρισες στα μέρη μας!!
Το κομμάτι λέγεται ocean rage και είναι καινούργιο. Δεν κυκλοφορεί σε κάποια CD. Προφανώς πρόκειται για κομμάτι απο το LP Που ετοιμάζουν οι Common Sense