Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κατεβάστε Δωρεάν Νo5 : Exposed By Observers - Fake Stories

Οι Exposed By Observers είναι μια electronica μπάντα από την Αθήνα με την οποία μέχρις στιγμής δεν είχαμε την ευκαιρία να ασχοληθούμε. Έχουνε κυκλοφορήσει ένα EP, το 2009, με τίτλο Secondhand Youth στην Sonic Playground, έχουν περιοδεύσει στην Ελλάδα με το Velvet Bus. Το 2010 συγκεντρώθηκαν σε studio δουλειά, με τον ήχος τους να "μεταμορφώνεται" συνεχώς και διαφέρει από το "electropunk" του EP μας με το οποίο τους παρομοίωσαν με Crystal Castles, Atari Teenage Riot, Prodigy κ.α. Πριν από λίγο καιρό λάβαμε ένα emai, - Δελτίο τύπου το οποίο μας ενημέρωνε για τα νέα του γκρουπ και τα επόμενα βήματά τους. Έτσι πριν να παρουσιάσουμε αναλυτικά τους Exposed By Observers θα ακούσουμε το τι έχουν να μας πούνε οι ίδιοι!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------
Τον Ιανουάριο ξεκινήσαμε ένα νέο τρόπο κυκλοφορίας την μουσική μας. Κάθε μήνα δίνουμε δωρεάν από το site μας δύο κομμάτια προς download. Όποιος θέλει να τα κατεβάσει γράφεται με το mail του στην λίστα μας και κατευθείαν κατεβάζει τα κομμάτια του κάθε μήνα όπως και τα επόμενα. Το όλο εγχείρημα το ονομάζουμε Fake Stories το όποιο είναι αποτέλεσμα studio δουλειάς που κάναμε τον προηγούμενο χρόνο.

Τα κομμάτια κάθε μήνα διαφέρουν ηχητικά από αυτά του επόμενου διότι πειραματιζόμαστε σε διαφορετικές τεχνικές, ιδέες και ήχους κάθε φορά.

Το Fake Stories #1 περιέχει τα κομμάτια Doubt Is Dead και Fake Stories Never Get Old.
Το Fake Stories #2 τα Skinny Danny και Juno.
Τέλος, το επόμενο, Fake Stories #3 θα περιέχει τα κομμάτια Save Your Word και Dolls.
----------------------------------------------------------------
Όπως ξέρετε δεν είμαστε και τόσο fan της electronica κ.α. Οι Exposed By Observers και η μουσική τους όμως δεν είναι εύκολο να περάσουν απαρατήρητοι. Και φυσικά η κίνησή τους αυτή να δίνουν δωρεάν την μουσική τους μέσω της ιστοσελίδας τους δεν μπορούσε να μην αναδημοσιευτεί εδώ στο γιουσουρούμ. Μέχρι την αναλυτική παρουσίαση των Exposed By Observers και μέχρι το Fake Stories #3 ακούστε τα κομμάτια των δύο πρώτων (fakes stories) και σπεύσατε στην ιστοσελίδα τους για τα υπόλοιπα!!!

Fake Stories by Exposed By Observers

Δεν υπάρχουν σχόλια: