Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Be there : Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου - Εκδήλωσεις για τα 2 Χρόνια Muzine!!!!

Μερικές φορές αναρωτιέσαι πως περνάει ο καιρός. Διαβάζεις για κάτι που εγινε πριν 2-3 χρόνια και τότε καταλαβαίνεις ότι τελικά ο καιρός μας αγγίζει όλους. Περνάει ο αλήτης, τι να κάνουμε?? Κάπως έτσι νιώσαμε και εδώ στο γιουσουρούμ όταν μας ήρθε το Δελτίο Τύπου που αφορά στα 2 χρόνια κυκλοφορίας του μουσικού περιοδικού Muzine. Σε μια εποχή που τα πάντα κρίνονται εκ του οικονομικού αποτελέσματος και έντυπα και σταθμοί κλείνουν με ρυθμούς πολυβόλου τα παιδιά από το Muzine επιμένουν και αντιστέκονται ακόμη. Ακούνε, γράφουν και μας παρουσιάζουν καλή και πάντα "φρέσκια" μουσική. Οι ευχές μας είναι μαζί τους. Πάντα εορταστικές εκδηλώσεις παιδιά. Να ειμαστε καλά και να τα πούμε και στα χρυσά γενέθλια του Muzine!!!

--ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ--
Στα πλαίσια των δυο χρόνων του Muzine έχει τρεις εκλεκτούς καλεσμένους το Σαββατοκύριακο 24-25 Οκτωβρίου.Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, οι μελωδικοί Ισπανοί ELLE BELGA αναλαμβάνουν να μας δώσουν ζωντανά μια γεύση της ισπανόφωνης σύγχρονης μουσικής και ο Num9 ως DJ να μας παρουσιάσει τις καλύτερες στιγμές της ιστορικής δισκογραφικής εταιρίας Acuarela. Μια εκδήλωση σε συνεργασία με την Hitch Hyke που είναι και ο επίσημος διανομέας της Acuarela στην Ελλάδα. Θα μπορείτε να προμηθευτείτε CD της εταιρίας στο ισόγειο του γνωστού SOUL Bar, Ευριπίδου 65, Ψυρρή.Την Κυριακή 25 Οκτωβρίου, ο Toph Taylor, που κρύβεται πίσω από το μυστηριώδες όνομα Trouble Over Tokyo, θα παίξει ζωντανά στο SWING Bar (Ιάκχου 8 & Ευµολπιδών στο Γκάζι) ενώ θα ακολουθήσει DJ Set από τους συντάκτες του Muzine, Χρήστο Καρρά και Μάκη Παπασημακόπουλο.Και στα δυο live θα υπάρχουν διαθέσιμα τεύχη του Muzine, ενώ θα μπορείτε να εγγραφείτε συνδρομητές.Και τις δυο βραδιές η είσοδος είναι ελεύθερη!



more @ http://www.muzine.gr/

ELLE BELGA : www.myspace.com/ellebelga

Trouble Over Tokyo: www.myspace.com/troubleovertokyo

4 σχόλια:

VKP είπε...

Στην Πάτρα που έχει και την έδρα του το Muzine, δεν έχει τίποτα?

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς στα προηγούμενα γενέθλια του Muzine στην Πάτρα, η πόλη δεν μας τίμησε όσο περιμέναμε με αποτέλεσμα ακόμη να χρωστάμε για εκείνα τα live. Αναγκαστικά λοιπόν περιοριζόμαστε στην Αθήνα.

Muzine

akrat είπε...

ουδείς προφήτης εκ του τόπου του...

Giousurum είπε...

@VKP
peran tis apantisis apo to Muzine.
oloi mas prepei na stirizoume tetoies prospatheies. Mporei oi kairoi na einai dyskoloi kai periergoi alla periodika san to Muzine xrieazontai kai tin oikonomiki mas stirixi.Eidika eseis stin Patra tha eprepe na to exete sta opa opa :) :)

@ muzine
eyxaristoume gia tin episkepsi kai tin apantisi. Xronia sas polla kai pano apo ola kali mousiki. synexiste etsi.

@ akrat
symfonoume.an kai o topos tou muzine den einai mono i PAtra alla oli i xora. An den exei pesei sta xeria sou kapoio teyxos, anazitise to kai tha symfniseis mazi mas oti tetoies prospatheies xrizoun kathe dynatis voitheias.