Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

Τα live της Δευτέρας...

ΤΟ ΓΙOΥΣΟΥΡΟΥΜ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ : ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ LIVE!!!
LIVE#1
Σήμερα Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009 οι φίλοι The Callas feat. The Callasettes στην AB2 με τίτλο HEAVEN (Athens Biennal) θα παρουσιάσουν την performance με τίτλο Fuck Your God το οποίο είναι τίτλος τραγουδιού από το τελευταίο τους album. Ένα κλασικό protest song ενάντια σε κάθε είδους εξουσία, παρουσιασμένο σε μια μισάωρη Kraut/Ρsyche εκδοχή. Συμμετέχουν οι Callasettes (Ι. Τουμπακάρη, Μ. Πετρίδου, Α. Πολυχρόνη, Μ. Νικολουλέα) με νέα χορογραφία και καινούργια Callas φορέματα φτιαγμένα ειδικά για την performance. Πάρτε το τραμ κατεβήτε στη στάση Φλοίσβος κατευθείτε στο Δασάκι δίπλα στο Φλοίσβο και απολάυστε τους The Callas. ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21:30...ΒΕ ΤΗΕRE.....


LIVE#2
Kαι συνεχίζουμε... H φίλη (και δημιουργός του ΥΠΕΡΟΧΟΥ artowork της συλλογής μας -indie side of music), Gloire Carton (glorybox) συμμετέχει (μαζί με άλλους τραγουδοποιούς) στην ΣΥΝΑΥΛΙΑ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ που διοργανώνουν ο Δήμος Καισαριανής και η Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής για την ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ του Υμηττού την Δευτέρα 15/06/2009 και ώρα 19:30 στο χώρο του πυροφυλακίου της Καισαριανής. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου και όσοι μπορείτε παραβρεθείτε γιατί τέτοιες πρψτοβουλίες ΄σπανίζουν και χρειάζονται στήριξη και συμμετοχή!!!
ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟΣΥΝΑΥΛΙΑ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ.
Ο Δήμος Καισαριανής και η Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής διοργανώνουν συγκέντρωση και συναυλία Για να βάλουμε τέλος στα σχέδια του ΥΠΕΧΩΔΕ και το Π.Δ. για την υποβάθμιση του τελευταίου όρθιου δάσους της Αττικής.Για να υπερασπίσουμε το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των παιδιών μας & αυτών που θα γεννηθούν μετά.Για να γίνει ο Υμηττός Εθνικός Δρυμός, μνημείο της ιστορίας της φύσης και του πολιτισμού με απόλυτη προστασία και απαγόρευση κάθε οικονομικής και εμπορικής δραστηριότητας στον πυρήνα και τα όρια του.Για να μην περάσει κανένας αυτοκινητόδρομος από προστατευόμενες περιοχές.Για την ζωή και την αξιοπρέπεια μας που απειλούνται από τους μεγάλο-εργολάβους, τα οικοδομικά συμφέροντα, τους άφρονες, επιλήσμονες πολιτικούς και τις πολιτικές τους που περιφρονούν τη ζωή, τη φύση και την υγεία μας.


LIVE#3
Και τελευταίο μα σε καμία περίπτωση έσχατο.... Για τους Common Sense ότι είχαμε να πούμε τα είπαμε (εντάξει ίσως έχουμε αφήσει και κάποια εκρεμότητα)... Τι άλλο να γράψει κανείς?? Όσοι έχετε ακούσει την μουσική τους δεν μπορεί να μην τους έχετε αγαπήσει... Grotesque, Musica, Draft, Time Stood still....ΤΙ άλλο θέλετε να ακούσετε για να κατηφορίσετε στο Gagarin (Λιοσίων 205, κοντά στο σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ “Αττική”.) ΣΗΜΕΡΑ στις 21:00?? Οι Common Sense και οι (επίσης αδυναμία μας) FLAKES ανοίγουν την συναυλία (πρώτη φορά στην Ελλάδα) των Pains Of Being Pure At Heart. Tο τετραμελές συγκρότημα από το Brooklyn που χαρακτηρίζονται από τον Μουσικό Τύπο ως η συναρπαστικότερη indie pop μπάντα του πλανήτη, αυτή τη στιγμή!!!! Έχετε δηλαδή τρεις λόγους να πάτε στο Gagarin σήμερα... more@ : http://www.mindradio.gr/scene.php?t=music&id=849
Eντάξει και εμείς συμφωνούμε...Μα έπρεπε να πέσουν όλα αυτά τα live μαζί??? ΤΙ να πούμε όμως..Να κάνουμε και παράπονα για την πληθώρα των επιλογών?? Και τι επιλογών ε?? Μια και μια...Προλάβετε όσα μπορείτε...Και να είστε σύγουροι ότι δεν θα χάσετε...BE THERE!!!
Kαι τessera βιντεάκια για την προθέρμανση!!!


Common Sense -Time Stood Still live Oct 2007 @Cavern Club Liverpool



Glory Box & Nalyssa-Rain on me (live@Berserk)


THE Callas LIVE@ Serres



Flakes - K.2.X (live in Athens - Stavros Tou Notou - 17/05/2008)

2 σχόλια:

akrat είπε...

χεχε
κάτι έγραψα και εγώ ο πτωχός....
εγώ λόγω πένθους... δεν...

Giousurum είπε...

poly mou arese to peristatiko pou perigrafeis...
kai exeis dikio...
posous filous exoume pleon??
oxi gnostous gia kafe alla filous..
gia stigmes opos euti pou perigrafeis..
kalo apogeuma:)