Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

To Another Wish είναι εδώ και είναι το νέο ΕP των Next Time Passion


Εάν χρειαζόταν να επιλέξει κανείς 2-3 ελληνικά συγκροτήματα από την δεκαετία του 90 το οποία οροθέτησαν και διαμόρφωσαν την indie pop σκηνή αναμφίβολα ανάμεσα στα επιλεγόμενα θα βρισκόταν και οι Next Time Passions.

Οι Next Time Passions δημιουργήθηκαν το 1991 στην Αθήνα και στην πρώτη φάση της δραστηριοποίησής (1991 - 1994) τους κυκλοφόρησαν ένα (1993) δικό τους 7΄΄ το Angel Flower ‎από την This Happy Feeling (feel 01) και ένα κοινό (split) 7’’ το 2x1 από την Elefant Records (‎ER131) με τους Impossible Tymes το 1994 χρονιά που και διαλύθηκαν (προσωρινά).

Το 2009 αρχίζει η δεύτερη περίοδός του καθώς τότε οι Next Time Passions επανασυνδέθηκαν και άρχισαν πάλι τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Το 2011 κυκλοφόρησαν τόσο το EP Brand New Sea (MID001) όσο και το πρώτο τους ολοκληρωμένο άλμπουμ με τίτλο Things Left On Stripes Of Time (MID002) και τα δυο από την Midge Eras Record Club.

Τώρα εν έτη 2016 έρχεται το νέο τους EP με τίτλο Another Wish το οποίο κυκλοφορεί μόνο ηλεκτρονικά και περιέχει τέσσερα νέα κομμάτια τα οποία και στο ηχογραφήθηκαν στο Prova Studio σε live συνθήκες (όλα τα όργανα ταυτόχρονα), ώστε να αποτυπωθεί στον τελικό ήχο η ζωντανή αίσθηση και το δέσιμο της μπάντας. Η μίξη έγινε από τον Λουκά Λυμπέρη και το mastering ανέλαβε ο Steve Fallone στα studio της Sterling Sound, N.Y.

Το Another Wish μας θυμίζει γιατί οι Next Time Passions είναι ταυτόσημοι με το ελληνικό Indie Pop στοιχείο. Aποδεικνύει ότι η επανένωση δεν ήταν αποτέλεσμα του γενικότερου κλίματος επανενώσεων αλλά ήταν ο επαναπροσδιορισμός της μουσικής πορείας των μελών τους μέσω της κοινής τους εξέλιξης που έφερε (μουσικά) και πάλι τους 4 φίλους κοντά, στην ίδια σκηνή και τους οδήγησε πίσω στα Studios.

Καλή σας και μας ακρόαση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: