Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Low Noise "Low Noise" a 1987 garage-punk anthem now

Oι Low Noise φτιάχτηκαν το 1984, από το ιδρυτικό μέλος των Cpτ. Nefos Ιάκωβο Μανή, αμέσως μετά την διάλυση του γκρουπ, έχοντας κυρίως επιρροές από το new wave. Σταδιακά αλλάζει η line up του γκρουπ αλλά και ο ήχος τους, ο οποίος πλέον προσανατολίζεται σε ατόφιο garage punk και το 1987 ηχογραφούν με τον Γιώργο Δημητριάδη (Aπροσάρμοστοι, Μικροί Ήρωες) στα φωνητικά ένα ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα άλμπουμ. 

Τα αυθεντικά tapes βρέθηκαν, καθαρίστηκαν και έγινε mastering ώστε να αναδειχθεί ο ήχος τους στο βινύλιο, σε 200 αριθμημένες κόπιες (100 διάφανες+ 100 κίτρινες), μέσα από την συμπαραγωγή της Smash Records και της B-otherSide Records.



3 σχόλια:

Kostas είπε...

Λεφτά να έχουμε γιά να αγοράζουμε από τις εταιρείες . Η μπάντα θα βγάλει κάτι ? Μπα !!!

Giousurum είπε...

@kostas
καλά δεν μιλάμε και στια την SONY..
αλλά όπως πάντα ο ζαχαριας στον μοναστηράκι θα κονομήσει στο τέλος

Δημ.Βασ. είπε...

Αγαπητέ Κώστα, η μπάντα ΠΑΝΤΑ παίρνει τα μισά από κάθε έκδοση που κάνουμε, συνεπώς καλό θα ήταν να μην έβγαζες τελεσίδικες αποφάσεις πριν γράψεις κάτι τέτοιο. Προφανώς μπορείς να επικοινωνήσεις και με τα παιδιά του γκρουπ για να στο επιβεβαιώσουν. Εάν ήταν να γίνουμε πλούσιοι από τις 160 κόπιες (από τις 200) που βγήκαν τελικά προς πώληση, μάλλον κάτι υπολογίζεις λάθος και για την δική μας φιλοσοφία και για τα έξοδα ενός δίσκου.
Φιλικά,
Δημητρης ( B-otherSide records)