Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Have You Got It ένα νέο ντοκμαντέρ για τον Syd Barrett

Με τον τίτλο του εμπνευσμένο από το τελευταίο κομμάτι που έγραψε ο Syd Barrett πριν φύγει από τους Floyd την άνοιξη του 1968 το Have you got It αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα πολυαναμενόμενα μουσικά ντοκιμαντέρ της χρονιάς και όχι μόνο.

Ο σκηνοθέτης του, Roddy Bogawa, μόνο άνγωστος δεν είναι στους φίλους του συγκροτήματος μιας και to 2011 έκανε πρεμιέρα το απο το κοινό χρηματοδοτούμενο (crowdfunded) ντοκιμαντέρ του "Taken by Storm" για τον Storm Thorgerson. 

Το Mojo το έχει χαρακτηρίσει ήδη σαν εκείνο το ντοκιμαντέρ που κατάφερε να πλησιάσει την ζωή του ιδιόρυθμου μοθσικού με την μεγαλύτερη οικειότητα και ποιότητα. Το φιλμ είχε αρχίσει να δουλεύει ο Thorgerson αλλά δεν κατάφερε να το τελειώσει μιας και πέθανε το 2013. Κάπου εκεί ανέλαβε την συνέχεια ο Bogawa ο οποίος έχει δηλώσει ότι μια από τις πρώτες του συναυλιακές εμπειρίες ήταν μια εμφάνιση των Floyd από την περιοδία του Animals.

Παρόλο που είχε προαναγγελθεί ότι το Have You Got It θα έκανε πρεμιέρα μέσα στο 2015 μέχρις στιγμής δεν υπάρχει κάτι νεότερο ενώ δεν έχουμε καταφέρει να δει ούτε trailer του.

2 σχόλια:

Kostas είπε...

Πολύ γουστάρω την τρέλα σου γιά τον Barrett .

Giousurum είπε...

@Kostas. Κάποια πράγματα δνε γίνεται και δεν πρέπει να κρύβονται!!καλό βράδυ.