Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Ακούστε το Dare- το νέο single των B-sides

Σχεδόν δυο χρόνια μετά την κυκλοφοράι του Μοm η παρέα των Β-Sides επανέρχεται με την κυκλοφορία του 7'' (με μια μόνο πλευρά) single με τίτλο Dare (bsr060). Δεν ξέρουμε εαν το Dare πιάνει τα πράγματα (μουσικά και μη) για τους B-sides από εκεί που τα άφησε το Mon ή τα πάει ένα βήμα μπροστά. Μόνο ο καιρός θα το δείξει  αυτό. 

Η αλήθεια είναι ότι το Dare είναι συγχρόνως τόσο τόσο B-sides  μα και τόσο διαφορετικό από το άλλα κομμάτια τους. Είναι κάτι που κάνει αυτή τη παλιοπαρέα πλέον από την Πάτρα. Μπορεί να δηλώνει hard pop αλλά που το πάνε που το φέρνουν σε άλλα μοτίβα κάθε φορά. Το Dare είναι ίσως το χαμένο συνδετικό κομμάτι ανάμεσα στο Mom (BSR028) και το Story Without End (BSR 008).

Nαι (το Dare) θα μπορούσε να είναι Raining Pleasure στο μεσοδιάστημα από το nostalgia στο flood.  Αλλά μήπως αυτό το μεσοδιάστημα δεν είναι που έκανε τόσους και τόσους να πιάσουν κιθάρες, μπάσα και ταμπούρλα?  Δεν προσπαθεί να είναι αντίγραφο των Pleasure αλλά δείχνει ικανό να κερδίσει την θέση του ανάμεσα σε εκείνα το κομμάτια των έταιρων Πατρινών που παραμένουν στις playlist των ψαγμένων παραγωγών και web radios.Εμάς μας κέρδισαν οι B-Sides για ακόμη μια φορά.

Εσείς περάστε μια βόλτα από το νεότευκτο bandcamp των B-Sides και ακούστε το μαζί με όλη τη δισκογραφία τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: