Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

εδώ δεν υπάρχει άσυλο: Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014 Live@gagarin205

......μια συναυλία που άργησε 40 χρόνια, αλλά γίνεται 10 χρόνια πριν την ώρα της...
Η ομάδα της ταινίας «Εδώ δεν υπάρχει Άσυλο» (για την ανεξάρτητη punk, post punk, new wave μουσική σκηνή της Αθήνας στη δεκαετία του ’80) παρουσιάζει:

τους Ανυπόφορους
με την Ανυπόφορα μοναδική τους σύνθεση, δηλαδή τον Στάθη Καλυβιώτη (κιθάρα/φωνή), τον Γιώργο Γλυνέλη (μπάσο/φωνή), τον Γιάννη Χαραλαμπίδη (πλήκτρα/φωνή) και τον Γιώργο Δαμέλλο (τύμπανα/φωνή)

τα Αρνάκια,
με διαχρονική σύνθεση που περιλαμβάνει τον Δημήτρη Παπαθεοφίλου (μπάσο/φωνή), τον Φίλιππο Παππά (κιθάρα/φωνή), τον Χάρη Παπασιδέρη (κιθάρα/ φωνή) και τον Θεοδόση Τσατσαρώνη (τύμπανα).

τους Cpt Neφος,
δηλαδή τον Άκη Μπογιατζή (μπάσο/φωνή), τον Ιάκωβο Μανή (κιθάρα/πλήκτρα), τον Γιάννη Ντρενογιάννη (κιθάρα/φωνή) και τον Γιάννη Τρυφερούλη (τύμπανα).

τους Χωρίς Περιδέραιο,
με σύνθεση που παραπέμπει στο LP τους «Χορός για μουσική» και περιλαμβάνει τον Νίκο Αγγελή (πλήκτρα/φωνή), τον Παντελή Πετρονικολό (μπάσο), τον Γιάννη Ντρενογιάννη (κιθάρα) αλλά και τον Τάκη Γιαννούτσο (τύμπανα) και τη Λία Μιχαηλίδου (πλήκτρα).

τους Not 2 without 3
δηλαδή το Βασίλη Σαλαπάτα (φωνή) και το Σπύρο Αναγνώστου (κιθάρα), με τη βοήθεια του Γιώργου Παπαδόπουλου (μπάσο) και του Γιάννη Ψιμόπουλου (τύμπανα).

τους «Not Metro Decay»
μια σύμπραξη από μέλη του συγκροτήματος και φίλους τους, δηλαδή τον Κώστα Μάστορη (μπάσο), Στέλιο Μαστρόκαλο (κιθάρα/ φωνή), Κώστα Κούζα (πλήκτρα), Μάνο Βασιλάκη (τύμπανα), Δημήτρη Μετανιά (κιθάρα) και Ζαφείρη Μαράνο (φωνή).

τους Asylum Overdrive
μια shock ‘n’ roll αντεπίθεση από τους Louis (κιθάρα/φωνή), Kon (μπάσο/φωνή), Spy Bokos (κιθάρα), Nick Camel (τύμπανα) αλλά και τον Pan Thistle (φωνή),

τους Asylum Nursery
την θρυλική παρέα που ευθύνεται για το τραγούδι τίτλων της ταινίας και περιλαμβάνει τους Κώστα Μάστορη (μπάσο/φωνή), Στέλιο Μαστρόκαλο (κιθάρα/φωνή), Βασίλη Σαλαπάτα (φωνή), Άντα Λαμπάρα (κιθάρα), Γιάννη Ντρενογιάννη (κιθάρα), Θοδωρή Βλαχάκη (τύμπανα), αλλά και τους Γιώργο Σκαρλάτο (μπάσο) και Θανάση Σκαρλάτο (πλήκτρα)

σε μια συναυλία που άργησε 40 χρόνια, αλλά γίνεται 10 χρόνια πριν την ώρα της.

Στις 14 Μαρτίου 2014, στο Gagarin 205, στις 9:00 μ.μ.

-Dj sets από τον Nikos L. και την Calamity Jane

-θα προβληθούν αποσπάσματα της ταινίας «Εδώ δεν υπάρχει Άσυλο»

-Τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για την ολοκλήρωση της ταινίας «Εδώ δεν υπάρχει Άσυλο»

-Η συναυλία θα κινηματογραφηθεί για τις ανάγκες της ταινίας.

Με την υποστήριξη της ομάδας New Wave in Athens in the 80’s –the scene, the people, the places

2 σχόλια:

akrat είπε...

τι να θυμηθώ...

τον Πήγασο ??

την αρεθούσα??

την μαντ ??

Giousurum είπε...

@akrat
δυστυχώς εμείς δεν καταφέραμε να πάμε στο lιve.

Κρίμα και πάλι κρίμα