Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

τα προσεχή επισόδια του σήριαλ "Ελλάς η σωτηρία σου"

Αφού λοιπόν το θέατρο της περασμένης εβδομάδας με την κυβερνητική κρίση έριξε αυλαία, είναι καιρός να δούμε κάτι από τα προσεχή επισόδια του σήριαλ "Ελλάς η σωτηρία σου". Διαβάζοντας και ακούγοντας πολλά αυτές τις ημέρες, εκείνα που σίγουρα μας δείχνουν το τι ετοιμάζουν οι, δύο πλέον, σκηνοθέτες της σειράς (και αφού θα έχουν δημιουργήσει ένα νέο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο όπου θα ανέβαίνουν αρχικά τα νέα επισόδια) είναι αυτά που αποκαλύπτονται και λέγονται με τους ξένους παραγωγούς του επικού έργου. Ειδικά το απόσπασμα που παραθέτουμε από το ρεπορτάζ που φιλοξενούν πολλά ΜΜΕ είναι ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ. Για διαβάστε...

"...Όπως ανέφεραν ελληνικές διπλωματικές πηγές, ο Γ. Στουρνάρας ενημέρωσε το πρωί τους ιθύνοντες του Εurogroup για τις χθεσινές εξελίξεις στην Αθήνα επισημαίνοντάς τους ότι αφενός μεν αποφεύχθηκε το ενδεχόμενο νέων εκλογών στην Ελλάδα, αφετέρου δε, ότι υφίστανται πλέον συνθήκες σαφώς ευνοϊκότερες για την προώθηση των διαρθρωτικών αλλαγών. Και αυτό διότι, όπως ανέφερε ο Έλληνας υπουργός, το νέο κυβερνητικό σχήμα που θα προκύψει θα επιδείξει σαφώς μεγαλύτερη θέληση για την υλοποίησή τους χωρίς να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές αντιστάσεις που αντιμετώπισε το προηγούμενο.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένος δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Βόλφγκαγκ Σόιμπλε, ο οποίος θα επισκεφθεί σύντομα την Ελλάδα...."

 Ε... Είπατε κάτι?? Πάει κάπου ο νούς σας?? Τι δεν καταλαβαίνετε πάλι??? Με τις υγείες μας.

Α.... Στην σειρά θα έχουμε νέους πρωταγωνιστές. Νέους όχι στην ηλικία αλλά όσο αφορά στην εμφάνισή τους στο έργο μας, όπως π.χ ο κ. Συμεών Κεδίκογλου που θα εμφανστεί ως guest star υπό τις οδηγίες του Ευάγγελου. Τώρα το τι σχέση έχει ο εν λόγο κύριος με τον Σίμο του άλλου μας σκηνοθέτη Αντώνιου το αφήνουμε σε εσάς να το ψάξεται. 

2 σχόλια:

akrat είπε...

είναι το λιλή μεγάλο για να μην μας αγκαλιάσουν φιλικά ντόπιοι και ξένοι...

Giousurum είπε...

@akrat
αυτες τι αγκαλιές πρέπει να φοβόμαστε...

Εδώ αγκαλιάζονται Σαμαράς, Μπακογιάννη και Βενιζέλος οι άλλοι θα κολώσουν???