Κυριακή, 16 Ιουνίου 2013

Ο Αντώνης και η σωτηρία της πατρίδος- Τι δεν καταλαβαίνετε?

Ότι και να λέμε ο Αντώνης (ο πρωθυπουργός μας ντε) ασκεί σοβαρή πολιτική και παίρνει τις όποιες αποφάσεις του σκεπτόμενος και πάντα σύμφωνα με το συμφέρον της πατρίδας. Μέσα από αυτή την διαδικασία πάρθηκε και η απόφαση για το κλείσιμο  της ΕΡΤ, όπως φυσικά και ο προηγούμενες αντίστοιχες αποφάσεις (μειώσεις μισθών και συντάξεων, κλείσιμο σχολείων, κατάργηση κάθε είδους εργασιακού δικαιώματος κλπ). Τι νομίζατε εσείς και εμείς μαζί??? Ότι τον ενδιαφέρει το συμφέρον των μεγαλοεπιχειρηματιών?? Ότι νοιάζεται για το καλό και την επιβίωση των ξένων και ντόπιων τραπεζών και τραπεζιτών? Δεν φταίει αυτός αν εσείς και εμείς σκεφτόμαστε έτσι. Ότι γίνεται είπαμε πως γίνεται για το καλό μας. Ας δούμε μερικά παραδείγματα για να πεισθείτε και εσείς και εμείς αρχίζοντας από την ιστορία της ΕΡΤ:

Το ότι η όλη διαδικασία έγινε εν κρυπτώ και με πράξη νομοθετικού περιεχομένου έχει να κάνει μόνο κα μόνο με το επείγον του καλού της πατρίδας και του δικού μας. Φανταστείτε να πήγαινε η όλη διαδικασία με ανοικτό δημόσιο διάλογο, στην βουλή και να γινόταν και συναντήσεις με τους εκπροσώπους των εργαζομένων. Μα είστε/είμαστε καλά? Η σωτηρία η δικής μας και της δύσμοιρης πατρίδας μπορεί να περιμένει? Εδώ οι άνθρωποι και θέλουν να μας σώσουν και θέλουν να μας σώσουν και γρήγορα και εμείς γκρινιάζουμε. Δηλαδή τόσες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου που έγιναν για την σωτηρία μας δεν μας πείραξαν? Τώρα το θυμηθήκαμε? Ε.. Μήπως είμαστε αχάρισοι απέναντί του?

Το ότι πηγές, κύκλοι, τετράγωνα και λοιπά σχήματα του Μαξίμου δηλώνουν ότι σύμφωνα με δημοσκοπήσεις που είχαν στα χέρια τους το κόμμα τους (ΝΔ) ήταν πρώτο και με μια κάποια καλή διαφορά δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτε με την στιγμή που αποφάσισε ο Αντώνης και οι φίλοι τους να κλείσουν την ΕΡΤ. Δηλαδή τι νομίζουμε? Ότι έτσι παίρνονται οι αποφάσεις τους? Με γνώμονα το συμφέρον του κόμματός τους? Σα δεν ντρεπόμαστε λίγο. Εδώ οι άνθρωποι μοχθούν νυχθημερόν για εμάς και εμείς σκεφτόμαστε έτσι? Οι δημοσκοπήσεις δεν είναι καλές για αυτούς αλλά για εμάς και την χώρα. τι θέλετε? να κάνουμε εκλογές όταν είναι μπροστά π.χ ο Σύριζα?? Και μετά να έρθουν οι κομμουνιστές και να μας/σας πάρουν τα σπίτια και τα λεφτά? Ε?? Για σκεφτείτε το λίγο καλύτερα?Δεν έχετε ακούσει για εκείνο το φάντασμα που πλανιέται τόσα χρόνια πάνω από την Ευρώπη??Τώρα το θέμα πόσο κομμουνιστές είναι στον ΣΥΡΙΖΑ είναι άλλη ιστορία.

Και συνεχίζουμε. Το ότι μόνο το μόρφωμα της ΧΑ συμφωνεί με την όλη ιστορία και διαδικασία είναι επίσης τυχαίο και πηγάζει εκ της ανάγκης της σωτηρίας μας.Τι νομίζουμε? Ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να δεχτεί η ΝΔ να είναι κυβέρνηση με την ανοχή και στήριξη της ΧΑ? Τι λέτε τώρα? Δεν γίνονται αυτά. Αλλά αν γίνουν ποτέ και αυτά για το καλό μας θα είναι. Ακόμη και η αλλαγή στην ατζέντα των περσινών εκλογών από το οικονομικο-κοινωνικό στο "τάξις και ασφάλεια" και νοικοκύρεμα για εμάς έγινε.  Αφού θα ήταν κυβέρνηση έτσι και αλλιώς (όπως και αποδείχθηκε) το θέμα σωτηρία είχε κλείσει. Ήταν σίγουρο. Τα άλλα που έθεταν ήταν τότε και τώρα το μεγάλο στοίχημα για τον κάτοικο αυτής της χώρας. Πάει το λύσαμε και αυτό. Α.. Και για να μην ξεχνάμε.Η σωτηρία δεν ήρθε ποτέ από τον αυθόρμητο λαό ή την αριστερά. Πάντα από αυτούς τους χώρους ερχότανε. Θυμηθείτε κατοχή, εμφύλιος, σχέδιο Marshal, χούντα, μεταπολίτευση. Χωρίς αυτό να μειώνει στο παραμικρό τις ευθύνες των "άλλων" των "απέναντι" για όλα αυτά. Καλά όλα εμείς πρέπει να σας τα θυμίζουμε?

Ενδεικτικό του ότι το κλείσιμο της ΕΡΤ δεν έχει να κάνει με συμφέροντα του χώρου των ΜΜΕ είναι το γεγονός ότι συγκεκριμένος όμιλος ΜΜΕ καταγγέλλει την πίεση που ασκούν οι συνδικαλιστές του τομές των ΜΜε και για αυτόν τον λόγο έχει διακόψει κάθε ενημερωτική εκπομπή από τα κανάλια και ραδιοφωνά του. Φανταστείτε ότι για να βοηθήσει στην σωτηρία μας ο εν λόγω όμιλος "αναγκάστηκε" για το καλό μας να αγοράσει από την ΕΡΤ αθλητικό γεγονός στο 1/3 της τιμής που έχει πληρώσει η ΕΡΤ, στην εφημερίδα του φιλοξενεί άρθρο του Αντώνη που έχει ως σκοπό να μας πείσει για την αναγκαιότητα των αποφάσεών του ενώ μέχρι και δημοσκόπηση έκανε για το θέμα η οποία και δείχνει ότι η ΝΔ είναι σταθερά πρώτο κόμμα. Τι δείχνει αυτό? Μα φυσικά ότι ο ελληνικός λαός περιμένει ναι θέλει την σωτηρία τος μόνο από την ΝΔ του Αντώνη!!!! 

Και για να μην το κουράζουμε άλλο το θέμα ας δούμε το τι έχει κάνει προσωπικά ο Αντώνης για την ιστορία της πατρίδας και την σωτηρία της. 

Έριξε την κυβέρνηση του Επίτιμου (φτου φτου μακριά από εδώ) το 1993. Το ότι έγινε με πλήρη γνώση και στήριξη των Αμερικανών και εν μέσω της ιστορίας στην Πρώην Γιουγκοσλαβία και την στιγμή που το σύνολο του Ελληνικού Κοινοβουλίου είχε ή ήταν έτοιμο να εκφράσει τις αντιρρήσεις τους με τους βομβαρδισμούς στο Βελιγράδι είναι απλώς υποστηρικτικό στοιχείο του ότι όλα έγιναν για το καλό μας.
Δημιούργησε ένα κόμμα (Πολιτική Άνοιξη) με σκοπό επίσης την σωτηρία μας. Δεν φταίει αυτός αν εμείς δεν το αντιληφθήκαμε και μετά από λίγο διάστημα εξαφανίστηκε από τον πολιτικό χάρτη. Οι φήμες που θέλουν την ΠΟΛ.ΑΝ να μην έχει κλείσει οριστικά (με απόφαση του Αντώνη πάλι) δεν έχει να κάνει με τυχόν εκκαθαρίσεις, ορκωτούς λογιστές που θα πρέπει να ελέγξουν τα του κόμματος. Όχι. Ο άνθρωπος προφανώς θέλει να έχει μια εναλλακτική λύση και πρόταση γα τη σωτηρία μας σε περίπτωση που δεν (λέμε τώρα) τα καταφέρει με την ΝΔ. 

Ρε. Μέχρι και την Μπακογιάννη συνεργάστηκε για το καλό μας. Α. Να μην ξεχάσουμε την επίσης συνεργασία (ο θεός να την κάνει) με τον Ευάγγελο και τον Κουβέλη, Ορίστε. Μέχρι και με αριστερούς συνεργάστηκε για να μας σώσει. τι δεν καταλαβαίνετε τώρα? 

Δεν υπάρχουν σχόλια: