Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

in dog we trust: όλος ο κατάλογος της lazy dog στο Bandcamp!!!


Πρίν από λίγο καιρό φίλος του giusurum μας πληροφόρησε ότι πλεόν υπάρχει στο Bandcamp όλος ο κατάλογος της θρυλλικής Lazy Dog records!!! To ίδιο πληροφορηθήκαμε και από φιλικό blog urbanaspirines.blogspot.com.

Με άλλα και απλά λόγια στην σελίδα της lazydog μπορείτε να ακούσετε και να καταβάσετε σε πολύ χαμηλές τιμές (που ξεκινάνε από το 1 €) όλες τις κυκλοφορίες της εταιρείας που άλλαξαν κατά πολύ την ιστορία της ελληνικής ανεξάρτητης μουσικής σκηνής. Μιλάμε για υλικό που προέρχεται ακόμη και από τις μυθικές κασέτες της lazydοg και συγκροτήματα όπως: Raining Pleasure, Ώρα Μηδέν, Γκρόβερ, Γκούλαγκ, Ziggy Was, Εκτός Ελέγχου, Lost Bodies, Μωρά στη Φωτιά,Bokomolech κ.α. Τι καλύτερο από μια επίσκεψη και φυσικά και την απόκτηση σε ψηφιακή μορφή κάποιου/κάποιων από τα άλμπουμ που έγραψαν σελίδες ολόκληρες στην ελληνική ανεξάρτηση (αγγλόφωνη και αλληνόφωνη) μουσική σκηνή. Εμείς απιλέξαμε να ακούσουμε εδώ στο giusurum σήμερα το δυσεύρετο 7'' των Raining Pleasure που είχε κυκλοφορήσει με το Fractal καθώς και το Χero των Bokomolech. Kαλή σας ακρόαση!!!





more@ http://lazydogrecords.bandcamp.com/

3 σχόλια:

VKP είπε...

το τι χαρά έκανα με τα νέα αυτά δε λέγεται. Όμως, γμτ το Half-inch Universe των Mecano δεν είναι διαθέσιμο για download.

Giousurum είπε...

@VKP

όντως δεν το είχα προσέξει..

πάντως όλα της lazydog είναι ενα και ενα.

καλό καρναβάλι να έχετε.

VKP είπε...

thanks, μακριά......