Τετάρτη, 31 Οκτωβρίου 2012

(κατεβάστε δωρεάν Νο12) Exclusive Download: Introduced…by mixtape.gr

Διακόπτουμε για λίγο την αναμετάδοση του DVD μας Live sessions @giusurum και συνεχίζουμε την σειρά των αναρτήσεών μας "κατεβάστε δωρεάν". Είμαστε πλεόν στο "επισόδειο 12) και σήμερα φιλοξενούμε μια προσπάθεια των παιδιών του mixtape που έγινε με την επιμέλεια του φίλου Κώστα Καραμιχάλη (επίσης από το Mixtape). Πρόκειται για μια συλλογή από κομμάτια της ελληνικής ανεξάρτητης σκηνής που ανέβηκε στον αέρα του Mixtape πριν από περίπυο τρεις μήνες. Αντιγράφουμε λοιπόν από την στήλη και καλή σας ακρόαση;
--------------------------------------------------------------------------------------
Πέρασαν κιόλας εννιά μήνες από τα “εγκαίνια” της στήλης “Introducing…”. Μέσα από αυτή την καθ’ όλα ευχάριστη διαδικασία γνωρίσαμε νέους καλλιτέχνες, ακούσαμε φρέσκες και πολύ αξιόλογες μουσικές προτάσεις και φυσικά κάναμε καινούριους φίλους.

Αποφασίσαμε λοιπόν να ζητήσουμε από τους εκλεκτούς φιλοξενούμενους της στήλης, να μας χαρίσουν από ένα κομμάτι με απώτερο σκοπό τη δημιουργία ενός compilation. Η ανταπόκριση ήταν θερμή και άμεση από όλους και το “Introduced…by mixtape.gr vol.1″ είναι πλέον γεγονός!

Το compilation περιέχει 11 κομμάτια, εκ των οποίων τα τρία είναι μέχρι στιγμής ακυκλοφόρητα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα κομμάτια και τους καλλιτέχνες θα βρείτε στο digital booklet που συνοδεύει το download.

Το “Introduced…by mixtape.gr vol.1″ μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Tracklisting:
1. MicrOOndaS – Texas Blonde
2. Mockbirth – Believe (previously unreleased – exclusive for mixtape.gr)
3. Kid Galax – Western Robot
4. The Mongrelettes – My Baby’s Gone
5. Wise Lines – A Kiss With Chords
6. Ice_Eyes – Exit
7. MechΔnimal – Hole In My Heart (previously unreleased)
8. Plastic Flowers – Sinking Ship / Vanished Crew
9. No Clear Mind – Alone and Together
10. Deadfile – Zeitökonomie
11. LogOut – Kiss your Enemy (previously unreleased – exclusive for mixtape.gr)

Eυχαριστούμε τις εταιρίες Break Even, Fuzz Overdose και Inner Ear για την παραχώρηση των Kid Galax, the Mongrelettes και LogOut αντίστοιχα.

2 σχόλια:

Ten Thousand Eyes είπε...

Μπράβο για άλλη μία αποκλειστικότητα!! Το κατεβάζω άμεσα με σκοπό να το ακούσω αύριο το πρωί και να το προωθήσω. Θα επανέλθω για τις εντυπώσεις. Μπράβο και στα συγκροτήματα που θέλησαν να δώσουν δείγματα της δουλειάς τους. Και digital booklet έχει! Ακόμα πιο καλά.
Σε ευχαριστω giusurum.

-The Psychopomp

Giousurum είπε...

@ Ten Thousand Eyes
τα μπραβο ανηκουν στα παιδιά από το mixtape. Εμείς απλά το καταγράφουμε και το αναδημοσιεύουμε. Αλήθεια σε έχω ρωτήσει για το αν σου άρεσε και η δική μας συλογή "indie side of music??""

καλό βράδυ.