Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Η εποχή της επίλυσης των προβλημάτων έφθασε

Λοιπόν..Ας επανέλθουμε στα ωραία της Ελληνικής πολιτικής. Πρώτα έλυσαν το οικονομικό πρόβλημα και έσωσαν την χώρα και τους πολίτες της από την χρεωκοπία, με την βοήθεια του ΔΝΤ και της Ευρωπαϊκής ένωσης. Φυσικά και οι τράπεζες σώθηκαν αλλά (και) αυτό είναι για το καλό των πολιτών.  Μετά άρχισαν τις προσπάθειες λύσης του μεταναστευτικού. 

Η λύση που έδωσαν ήταν αυτό που είδαμε όλοι. Μερικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας (και λες μόνο εκεί είναι το όποιο πρόβλημα) πάντα συνοδεία των τηλεοπτικών συνεργείων με όλα τα επακόλουθα. Φυσικά έσκασε και το θέμα με τα "στρατόπεδα συγκέντρωσης" έτσι ώστε να ησυχάσουν και οι εκ των δεξιών των δεξιών και να μην έχουμε και άλλες διαρροές προς τα εκεί. Ο Άγιος Παντελεήμονας πρέπει να ¨καθαρίσει" γιατί οι (συν)ένοικοι της πολυκατοικίας έχουν αρχίσει και μας "τρώνε" ψήφους.  Μετά έπρεπε να να λυθεί και το θέμα με εκείνα τα "άτακτα" τα παιδιά.

Εκείνα τα παιδιά και της καταλήψεις τους και όλα εκείνα τα περίεργα (κοινωνικά στέκια, καφενεία, δωρεάν -άκου δωρεάν, σαν δεν ντρέπονται- μαθήματα ξένων γλωσσών κλπ) που γίνονται σε μια συγκεκριμένη γειτονιά των Αθηνών. Η οποία συνορεύει και με τα Κολωνάκια και δεν είναι οι κάτοικοι εκεί για αυτές τς φασαρίες και τα νταούλια που ακούγονται από την κάτω πλατεία.  Έτσι την Παρασκευή απόκλεισαμε (ως κράτος και πολιτικοί) την άτακτη γειτονιά, την οριοθετήσαμε με κόκκινη κορδέλλα, στείλαμε και ότι ένστολο μας περίσσεψε από την φρουρά των πολιτευτών και βουλευτών (και όχι από τα μουσεία γιατί έτσι και αλλιώς αυτά δεν τα φυλάμε, τα έχουμε αφήσει στον πατριωτισμό των Ελλήνων κατά των Σύνταγμα και τον Μακρυγιάννη), συλλάβαμε και 4-5, "σώσαμε" και το καημένο το κτίριο του ΙΚΑ και πάμε παρακάτω. Παρακάτω να λύσουμε και άλλα προβλήματα. Τώρα που είμαστε σε φόρμα, είναι και εκλογές οπότε τώρα (και μετά τη Δευτέρα των εκλογών)  θα τα λύσουμε όλα. Τώρα. Εμ Πότε πρίν?? Και αν τα λύναμε πριν τώρα τι θα κάναμε? Ε????? 

Αυτά τα σοβαρά προβλήματα έλυσαν οι πολιτικοί μας τις τελευταίες ημέρες. Και μην ακούτε αυτούς που λένε ότι υποψήφιος ή πολιτευτής έγραψε στο twiter, ή όπου αλλού, ότι δεν νοιάζεται για τις αυτοκτονίες (στα @@ του για την ακρίβεια έγραψε). Όχι. Αυτά τα λένε οι άλλοι που θέλουν να διαβάλουν το ακέραιο των Ελλήνων πολιτευτών και πολιτικών οι οποίοι όπως είδαμε μας λύνουν όλα τα προβλήματα και νοιάζονται για εμάς. 

Και αν βρείτε πουθενά γραμμένο ότι κάποιος δεν νοιάζεται για τους ανθρώπους που πεθαίνουν κάθε ημέρα στον τόπο αυτό δείξτε του που ακριβώς τον γράφεται και εσείς. Άντε ώρα που είναι. Δεν είναι απλά επικίνδυνοι και ανίκανοι. Είναι και ηλίθιοι να μην πούμε τίποτε άλλο.  

Καλό μας και σας βράδυ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: