Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Velvet Tomorrow και όποιος προλάβει!!!

Τα παιδια του Velvet μας έστειλαν το παρακάτω δελτίο τύπου (του οποίου το μεγαλύτερο κομμάτι παραθέτουμε) και εμεις το μοιραζόμαστε μαζί σας. Ισως οι περισσότεροι το γνωρίζετε αλλά καλό είναι να σας το ξαναθυμίσουμε γιατί σε λίγο καιρό θα το ψάχνουμε:
--------------------
Τα πράγματα προχωράνε μπροστά όταν τα σπρώχνουμε! Και όταν αυτό που κάνουμε το αγαπάμε, το πιστεύουμε και μας πωρώνει! Επιθυμία μας είναι να γίνει το διάβασμα μια μικρή απολαυστική περιπέτεια ξανά, η ακρόαση μουσικής μια μικρή ιεροτελεστία ξανά, το άγγιγμα των υλικών κάτι σαν χάδι ξανά!

To πρώτο τεύχος της νέας έκδοσης του VELVET έχει τίτλο “Tomorrow”. Αποτελεί μια απόπειρα να καταγραφούν νέες τάσεις, νέες εκφράσεις, νέα πεδία δράσης. Μια συλλογική προσπάθεια στο να εκφραστούν σκέψεις για το Αύριο… με ό,τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τον καθένα μας. Με αναφορές τόσο στην κοινωνική, την πολιτική όσο και την πολιτιστική σημερινή παγκόσμια πραγματικότητα, το VELVET – “Tomorrow” αποτελεί μια «ανοιχτή» προσέγγιση στο τι μπορεί να μας επιφυλάσσει το Aύριο.

Η ειδική handmade συσκευασία περιλαμβάνει:

1. Μια συλλογή σε vinyl LP με κάποια από τα σημαντικότερα νέα ελληνικά συγκροτήματα: Victory Collapse, My Wet Calvin, The Callas, The Boy, Dread Astaire, Zebra Tracks, Evripidis & His Tragedies, The Velvoids.
2. Ειδικά φτιαγμένα για το VELVET – “Tomorrow” έργα από τους: Ραλλού Παναγιώτου, Ειρήνη Καραγιαννοπούλου, Τεό Μιχαήλ, Γιάννη Βαρελά, Ντόρα Οικονόμου, Άγγελο Πλέσσα, Amateur Boyz.
3. Εφημερίδα με “Tomorrow” κείμενα (Νάντια Αργυροπούλου, Σώτη Τριανταφύλλου, Λάκη και Άρη Ιωνά, Άκη Καπράνο, Αντρέα Κίκηρα, Τάσο Παπαϊωάννου, Άννα Μαρτίνου, κ.α) και εικονογράφηση από την Asako Masunouchi.
4. Cartes Postales με το φωτογραφικό υλικό των κειμένων της εφημερίδας.

Ο εικαστικός σχεδιασμός έχει γίνει από τις Ειρήνη Ζωγράφου και Άντα Θεοδωρακάκη (VELVET magazine).

more και οι τρόποι να το αποκτήσετε @
http://velvetmagazine.gr/2010/03/velvet-tomorrow-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια: