Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Α Midnight Summer Dream στην μέση του χειμώνα...

Εντάξει το έχετε διαβάσει και ακούσει παντού και πολλές φορές. Πειράζει όμως να το διαβάσετε και εδώ?? Μια υπενθύμιση δεν βλάπτει. Έτσι για να μην ξεχάσουμε ότι σήμερα στην Πάτρα αρχίζει η τελευταία (όπως οι ίδιοι έχουν ανακοινώσει) παγκόσμια περιοδεία των Stranglers. Στην χώρα μας θα δώσουν τρεις συναυλίες.


THE STRANGLERS - GREECE TOUR

21 Ιανουαρίου - Πάτρα (γήπεδο Απόλλωνα)
22 Ιανουαρίου - Αθήνα (
FUZZ Club)
23 Ιανουαρίου - Θεσσαλονίκη (
BLOCK 33)


Αν είστε αυτό που οι άγγλοι λένε 30+ (
something) τότε δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις. Αν είστε μικρότεροι ίσως να χρειαστείτε μια ξενάγηση στον μουσικό κόσμο των Stranglers πριν από τις συναυλίες τους. Ποιο από τα κομμάτια των Stranglers να πρωτοθυμηθούμε??

no More Heroes, Golden Brown, Midnight Summer Dream, Always The Sun, Nice 'n' Sleazy, 96 Tears, Death And Night And Blood, Peaches, All Day And All Of The Night, Skin Deep, Strange Little Girls, European Female, No Mercy...

Και ένα μικρό απόσπασμα από το Δελτίο τύπου

«...Με 23 τραγούδια και 17 δίσκους τους στο top40 της Μεγάλης Βρετανίας σε μια τεράστια καριέρα τεσσάρων δεκαετιών, το πολυαγαπημένο και στην Ελλάδα συγκρότημα είναι, σύμφωνα με όλα τα κριτήρια (ποιότητα, αναγνώριση, διάρκεια) ένα από τα σημαντικά κεφάλαια στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής...»

Μπορεί ο Hugh Cornell (φωνητικά) να μην είναι (δυστυχώς) πια μέλος των Stranglers αλλά οι ψυχές τους, ο JJ Burnell (ένας από τους καλύτερους μπασίστες στην ιστορία της ροκ) και ο Dave Greenfield (που δημιούργησε με τα πλήκτρα του τον χαρακτηριστικό ήχο των Stranglers) είναι ακόμη εδώ και μας υπόσχονται τρεις δυνατές βραδιές από εκείνες που θα θυμόμαστε για χρόνια και ίσως και για πάντα. Και δεν μιλάμε για μια μπάντα που ενώθηκε ξαφνικά και μετά από χρόνια για να κάνει πια περιοδεία να τα κονομήσει και μετά άντε γεια. Οι Stranglers δεν έπαψαν να δημιουργούν, να ροκάρουν και να κάνουν δυνατές ζωντανές εμφανίσεις ποτέ. Για αυτό σας λέμε: βάλτε στο πικάπ σας το Feline για ζέσταμα (αφήστε τον δίσκο να παίξει ολόκληρος) με το (υπεράνω περιγραφών και επιθετικών προσδιορισμών) Midnight Summer Dream και φυσικά μετά ακούστε το Something Better Change. Τα υπόλοιπα αφήστε τα στους Stranglers. Καλά σας και μας διασκέδαση.

Aς θυμηθούμε μαζί την εμφανισή τους στο Rock In Athens 1985


3 σχόλια:

VKP είπε...

Πάμε μωρέ....

sid4 είπε...

Ωραίοι οι Stranglers, αλλά ρε παιδιά ήμαρτον με τον κάθε ξεχασμένο.. Να μου λέγατε για το
'85 που έχεται σηκώσει στο video να το καταλάβω. Anyway! περιμένω στις 27/2 Ian Brown. Αναμένεται πολύ καλό live!

Giousurum είπε...

@VKP
Πάμε δεν λέει τίποτα!!

@sid4
καλωσήρθες στα μέρη μας!!!
Όχι και ξεχασμένοι!!!
Η καλή μουσική δεν ξεχνιέται ποτέ, και εξάλου οι Stranglers δεν έπαψαν ποτέ να ροκάρουν!!