Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Oι Coldplay μας χαρίζουν (για ελεύθερο downloading ) το πρώτο live άλμπουμ τους....

Το μεγάλο μπαμ με τα δωρεάν άλμπουμ μέσω των επίσημων δικτυακών τόπων έγινε με τους Radiohead και το Ιn Rainbows. Ακολούθησαν πλήθος άλλων μεταξύ των οποίων οι The Charlatans (διαβάστε και καταβάστε εδώ), ο Σπρίνγκστιν και οι James που έκαναν το ίδιο με κάποια single τους κ.α. Φυσικά υπάρχουν και οι "πολέμιοι" του mp3 όπως π.χ oi Depeche Mode οι οποίοι σε συνέντευξή τους λίγο πριν την ακυρωθείσα τελικά συναυλία τους στην Αθήνα δήλωναν ότι δεν θα έδιναν ποτέ τους κάποιο τους άλμπουμ για δωρεάν κατέβασμα μέσω του ιντερνετ διότι σέβονται τους θαυμαστές τους και η ποιότητα του mp3 δεν είναι ότι καλύτερο!! Απόψεις που σηκώνουν συζήτηση αλλά όχι τώρα!! Σήμερα θα μιλήσουμε για τους Coldplay και το πρώτο live άλμπουμ τους με τίτλο LeftRightLeftRightLeft.

Οι Coldplay δίνουν ολόκληρο το LeftRightLeftRightLeft για ελεύθερο downloading από την Παρασκευή 15/5. Ίσως να το έχετε διαβάσει αλλού και να το έχετε ήδη κατεβάσει. Αν όχι έχετε ακόμη την ευκαυρία να το κάνετε έδώ στην επίσημη σελίδα τους δίνοντας απλώς ένα email και δηλώνοντας την χώρα καταγωγής σας. Εμείς το κατεβάσαμε (εδώ και πολύ καιρό), το ακούσαμε και αν και οι Coldplay δεν είναι από τις αδυναμίες μας, μας άρεσε. Αναμένουμε και την δική σας άποψη!!!

Tracklist:
1. Glass of Water
2. 42
3. Clocks
4. Strawberry Swing
5. The Hardest Part/Postcards From Far Away
6. Viva La Vida
7. Death Will Never Conquer
8. Fix You
9. Death And All His Friends

5 σχόλια:

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Καλημέρα! Κι εγώ το κατέβασα από τις πρώτες μέρες που δόθηκε αλλά ακόμα δεν το έχω ακούσει! Και να φανταστείς ότι εμένα οι Coldplay μού αρέσουν...

Giousurum είπε...

@Μιχάλης Τσαντίλας
Καλησπέρα Μιχάλη!! Να η ευκαιρια λοιπόν να το ακούσεις...
Και μιας και εισαι fan των Coldplay να προτείνω να ακούσεις (αν δεν το έχεις ήδη κάνει) το CD των ΒuenaVista Social Club με την συμμετοχή διαφόρων ανάμεσά τους και οι Coldplay...Eκει θα ακούσεις μια ευπέροχη διασκυή του Clocks!!!

Μιχάλης Τσαντίλας είπε...

Την συγκεκριμένη διασκευή την ξέρω αλλά σίγουρα θα επιδιώξω να ακούσω και τα υπόλοιπα! Καλή συνέχεια!

akrat είπε...

άντε άντε
έφτακα βρε
καλό φθινώπορον
υγεία και χαρά

Giousurum είπε...

@Μιχάλης Τσαντίλας
akouse ta...yparxei episis sto idio kai mia poly oraia diaskevi tou i still havent found what i am looking for ton U2...

@akrat
kalo fthinoporo file akrat...xereis oti mas exeis valei stin priza me tin Lida...:)