Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

(Νέα κυκλοφορία) B-Sides : Mom

Tρία χρόνια μετά το ντεμπούτο άλπουμ τους οι B-Sides επιστρέφουν με την κυκλοφορία του ΕP "Μοm". Νέα διάθεση και τέσσερα ν.εα κομμάτια σε 250 αριθμημένες κόπιες. To Mom κυκλοφορέι σε 7'' βινυλίο που συνοδεύεται από CD και ένα Bonus track, το distant star.

Από το από το πρώτο ομότιτλο του ΕP κομμάτι -που ήδη ακούγεται και θα ακουστεί και άλλο- μπορεί κανείς να αντιληφθεί την αλλαγή των B-sides. Οι δυνατές κιθάρες συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν στο Story without end ενώ τα pop hooks τυλίγουν τα κομμάτια σε μια φρέσκια και γνώριμη ατμόσφαιρα.

Το Subway έχει το trade mark των B-sides παντού μέσα του, με την κιθάρα να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο εγωιστικά για την πάρτη της μην αφήνοντας περιθώρια αμφισβήτησης

Το Love is cruel είναι μάλλον το πιο radio friendly κομμάτι του EP, ενώ όσοι έχετε την συλλεκτική (100 μόνο αντίτυπα) έκδοση του Story without end σε βινύλιο θα αναγνωρίσετε το bonus track "distant star"  (που περιέχεται στο CD). Απολαύστε το εδώ με νέα φωνητικά και (ξανα)κολήστε μαζί του.

          

Δεν υπάρχουν σχόλια: