Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

DEBTOCRACY: Αξίζει να το( ξανα)δείτε!

Ανεξάρτητα αν συμφωνείς με όσα ακούγονται σε αυτό και αν τελικά τα πιστεύεις (ερευνώντας τα ή όχι), το DebtOcracy είναι από εκείνα τα ντοκιμαντέρ που δεν φοβούνται να πούνε την γνώμη τους και δεν θα προβαλλόταν εύκολα από κάποιο κανάλι χωρίς ίσως περικοπές, παρεμβολές κλπ. Το DebtOcracy έγειρε συζητήσεις και αντιγνωμείς τόσο ως προς τον τρόπο που προσεγγίζει το θέμα της κρίσης αλλά και όσο αφορά τον τρόπο και τα μέσα που γυρίστηκε και προωθήθηκε (από ποιους άραγε???). Φυσικά για όλα αυτά μπορείτε να βρέιτε στοιχεία στο επίσημο site του (http://www.debtocracy.gr/) καθώς και σε πληθώρα δημοσιευμάτων στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Πριν την "προβολή" του εδώ στο γιουσουρούμ αντιγράφουμε (και θυμόμαστε) από την σελίδα του Debtocracy :"...Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένα ντοκιμαντέρ με παραγωγό το θεατή. Το DEBTOCRACY αναζητά τα αίτια της κρίσης χρέους και προτείνει λύσεις που αποκρύπτονται από την κυβέρνηση και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης. Το ντοκιμαντέρ θα διανέμεται δωρεάν από τα τέλη Μαρτίου χωρίς δικαιώματα χρήσης και αναμετάδοσης και θα υποτιτλιστεί σε τουλάχιστον τρεις γλώσσες.

Ο Αρης Χατζηστεφάνου και η Κατερίνα Κιτίδη μιλούν με οικονομολόγους, δημοσιογράφους και προσωπικότητες από όλο τον κόσμο περιγράφοντας τα βήματα που οδήγησαν την Ελλάδα στην παγίδα του χρέους- τη χρεοκρατία. Το DEBTOCRACY παρακολουθεί την πορεία χωρών όπως ο Ισημερινός, που δημιούργησαν Επιτροπές Λογιστικού Ελέγχου αλλά και την αντίστοιχη προσπάθεια που ξεκίνησε στην Ελλάδα. .."

Η συνέχεια επί της οθόνης και εδώ



Debtocracy FINAL by BitsnBytes

Δεν υπάρχουν σχόλια: