Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Chromatic Sequence : Allou Fun Dark (stories of a dark night). Μια gothic θεατρική παράσταση!!!

Οι Chromatic Sequence παρουσιάζουν το “Allou Fun Dark”, ένα μονόλογο που αγγίζει τα όρια του gothic. Μια πόρνη, μια σύγχρονη ιέρεια του σκοτεινού έρωτα αφηγείται ιστορίες που ξεπηδούν μέσα από τις ανομολόγητες διαστροφές των πελατών της. Ιστορίες που λέει τελετουργικά πριν τον έρωτα αλλά αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του. Μυημένη στη μαγεία του θανάτου από τα παιδικά της χρόνια διηγείται και τραγουδάει για λίγους, για όλους μα κυρίως για Εκείνον. Το μοναδικό πραγματικό Εραστή, όπως έλεγε μέχρι το τέλος της ζωής της.

“... ακόμα και να ψάξω στο βάθος του χρόνου εκεί που ξεκινούν όλες οι ιστορίες δε πρόκειται να βρω την Άννα. Πάνω της έπεφτε όλη η σκόνη αυτού του κόσμου κι όμως... παρέμενε καθαρή και κρυστάλλινη. Η έμπνευση της ζωής μου...”
Steven Highfield-αμερικάνος σκηνοθέτης

“... εγώ την έιδα μόνο μια φορά. Στάθηκε αρκετή. Έχω ακόμα τη γεύση της στο στόμα μου...”

Louis Ville-γάλλος αντιπρόεδρος της U.L.T.

“... όλοι μιλούν για τις ιστορίες της. Κανείς δεν την είδε; Η ομορφιά της ήταν κοινό μυστικό ανάμεσά μας. Κι όμως δε μιλούσαμε ποτέ γι' αυτή! Το να σε δεχτεί ήταν η υπέρτατη πρόκληση, κάτι σχεδόν αδύνατο. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που κατάφερα να την επισκεφτώ δυο φορές. Ναι, ήταν πόρνη.”

Raidon Sumi-ιάπωνας πολιτικός και πρόεδρος του oμίλου R.S. Japan
-------------------------
ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ ΑΠΟ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΩΣ 6 ΜΑΙΟΥ
ΣΤΙΣ 21:00 στο BOOZE COOPERATIVA

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Κείμενο, σκηνοθεσία, μουσική, sound design, σχεδιασμός φωτισμού: : ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΑΚΙΔΗΣ. Ερμηνεύει: ΕΒΕΛΙΝΑ ΑΡΑΠΙΔΗ. Συμμετέχει:Γιώργος Στεφανακίδης. Σκηνικά, κουστούμια: ΕΙΡΗΝΗ ΤΣΑΚΙΡΗ. Μake-up artist: ΣΤΕΛΙΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΣ. Βοηθός ενδυματολόγου. κατασκευή γυναικείου κοστουμιού: ΘΕΜΗΣ ΒΑΒΟΥΡΗΣ. Σκηνικές εικαστικές κατασκεύές: ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΟΥΡΝΑΡΗ. Ειδικοί φωτισμοί: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΡΓΥΡΗΣ. Graphic design: ΒΙΚΤΩΡ ΜΕΛΙΣΤΑΣ. Διεύθυνση παραγωγής: ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΟΡΑΚΑΣ. Παραγωγή: ART SYNDICATE

Η ηχογράφηση και παραγωγή του soundtrack της παράστασης έγινε στο studio MACIA.
Ηχοληψία, μίξεις: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ

2 σχόλια:

Βάσσια είπε...

Gothic..... έχω μία τάση κατά εκεί.

Υπέροχη αφίσα και πολύ ενδιαφέρουσα "υπόθεση".

Εύχομαι επιτυχία.
:-)

Giousurum είπε...

@Βασσια
συντονισου σημαρα σε λιγο (17:00) στον ραδιοφωνικο poplie (poplie.eu) και άκουσε τους chrimatic sequence να μας ταξιδευουν στον μουσικό τους κόσμο!!!

poplie.eu

καλο απογευμα